Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Βρήκαν τον τρόπο πως θα μας εξοντώσουν βιολογικά.

Την αλήθεια για όσα παίζονται στην πλάτη του ελληνικού λαού με πρόσχημα τα δήθεν φθηνά φάρμακα αποκαλύπτει το αποψινό δελτίο ειδήσεων του “Newsbomb.gr”.
Με αφορμή την περίεργη σπουδή που επιδεικνύει η μεταβατική κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, παρουσιάζονται απόψε τα επιχειρήματα μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας απέναντι σε όσους σχεδιάζουν την πλήρη αποβιομηχάνιση της χώρας, την δημιουργία στρατιάς καταρτισμένων ανέργων επιστημόνων, υπαλλήλων και εργατών με το πολυνομοσχέδιο - τερατούργημα για την Υγεία .
Πρόκειται για τους ηθικούς αυτουργούς μιας ύπουλης Γενοκτονίας εις βάρος των παιδιών, των γερόντων, των ασθενών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Πρόκειται για τα μέλη μιας κυβέρνησης που δεν εμφανίζει την παραμικρή ιδέα πατριωτικής αντίστασης απέναντι στις λαίμαργες ορέξεις του γερμανικού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.
Δείτε την απάντηση στους δήθεν εθνοσωτήρες που θα κάνουν εμάς, τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας πειραματόζωα. Μάθετε ποια είναι η απάντηση σε όσους θέλουν να στείλουν τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους στα «κρεματόρια» των εργαστηρίων για να δοκιμαστούν οι καλύτερες παρτίδες γενόσημων από την Κίνα, την Ινδία, το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη.
Μετά τη μετάδοση αυτού του δελτίου ειδήσεων κάποιοι πολιτικοί θα πρέπει:
  • Να παραιτηθούν μετά τα ψέμματα που έχουν αραδιάσει σε επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει σε υποδομές, τεχνολογία, καινοτομία και ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα (σ.σ. αν υπάρχει λίγο φιλότιμο). 
  • Να αποκαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από τους μεγαλοεισαγωγείς που δεν ρίχνουν ούτε ένα ευρώ στην εθνική οικονομία.
  • Να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να πουν ανοικτά ποια πολυεθνικά κατεστημένα ζήλεψαν την πρόοδο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας που τολμά να επενδύει στην Έρευνα και στην Ανάπτυξη (R&D) σε περίοδο πρωτοφανούς ύφεσης.
  • Να απολογηθούν στο λαό, στους εργαζομένους και στους ασφαλισμένους, για τη μεθοδευμένη συρρίκνωση του κλάδου που θα οδηγήσει στην πλήρη αποβιομηχάνιση της χώρας.
Κι οι απαντήσεις αυτές θέλουν κότσια, τα οποία ίσως δεν διαθέτουν κάποιοι που εξασκούνται σε πρωταθλητικές αναδιπλώσεις σε πολιτικές τοποθετήσεις και σε συνέπεια.