Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τάγματα θανάτου Κοσοβάρων δρούνε στην Ελλάδα κατά του Ελληνισμού!...

Η υπόθεση του Κοσσυφοπεδίου ή αλλιώς Κοσόβου (Kosovo Pole: ο Κάμπος του Κοτσυφιού!) δεν είναι καθόλου μα καθόλου απλή!
Ίσα-ίσα συνδέεται με όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας μέχρι και τώρα την ανελέητη επίθεση του διεθνούς σιωνισμού κατά της Ελλάδας.
 Θα έλεγε μάλιστα κάποιος, αν δει πιο προσεκτικά πράγματα και καταστάσεις, καθώς και την ροή των εξελίξεων, ότι η διάλυση της κάποτε ενιαίας Γιουγκοσλαβίας θαρρείς και έγινε για έναν και μόνο σκοπό:
για να δημιουργηθούν στο κέντρο των Βαλκανίων και ακριβώς δίπλα στις Ορθόδοξες Ελλάδα και Σερβία δύο κρατικά μορφώματα ή καρκινώματα, δύο ανύπαρκτων εθνών!
Και αυτά είναι το κράτος των Γυφτοσκοπιανών που τολμάει και καπηλεύεται το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ και την ελληνική ιστορία και το κράτος των Κοσοβάρων μογγόλων της Ασίας, που έχουν μια πάρα, μα πάρα πολύ «ενδιαφέρουσα» ιστορική πορεία...
Αν τους δει κανείς μορφολογικά, σαν εξωτερική εμφάνιση, σαν ψυχικό και πνευματικό κόσμο κτλ., θα διαπιστώσει αμέσως πως οι Κοσοβάροι είναι οι χειρότεροι Αλβανοί!
 Είναι αναμφισβήτητο βέβαια ότι ανήκουν στην ίδια αυτή παλιοράτσα, αφού ήρθανε από τα ίδια μέρη της Ασίας, το παλιό βασίλειο των Χαζάρων (δηλ. την σημερινή Γεωργία) και, θα έλεγα, ότι δεν είναι και τόσο «σύμπτωση» το γεγονός πως στην Ελλάδα αυτή η μία ουσιαστικά φυλή – Αλβανοί, Κοσοβάροι, Γεωργιανοί, όλοι... ίδιοι στο αίμα και στην ψυχή! – είναι οι πιο σκληροί εκτελεστές Συμπατριωτών ΜΑΣ, οι πιο αδίστακτοι κλέφτες και βιαστές, τους οποίους κυριολεκτικά τους χαροποιεί το γεγονός να σφάζουν και να εξοντώνουν Έλληνες!... Και όμως συνεχίζουν να δρούνε ανεξέλεγκτα μέσα στην Πατρίδα ΜΑΣ, αφού τα ΜΑΤ προτιμούνε να χτυπάνε στο ψαχνό και να ματώνουν τους Έλληνες Εθνικιστές και όχι δυστυχώς τους ξένους εγκληματίες...

Εξοργίζει πραγματικά την κάθε αγνή Ελληνική ψυχή αυτή η τακτική των «πραιτωριανών» του Παπουτσωμένου Γάτου, οι οποίοι ποτέ μα ποτέ δεν έχουν σπάσει στο ξύλο ένα έστω αλλοδαπό καθίκι, έναν από αυτούς που μας κουβαλήθηκαν στην χώρα ΜΑΣ για να μας ποτίζουν φαρμάκι, ναρκωτικά, να μας σκοτώνουν και να μας βιάζουν, διαπράττοντας τα πιο στυγερά εγκλήματα, που ΠΟΤΕ κανένας Έλληνας δεν θα μπορούσε να κάνει! Με πιο πρόσφατη την εξιχνίαση της δολοφονίας πριν από κανά δυο εβδομάδες του 89χρονου Ομοεθνή ΜΑΣ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (έγραψα εδώ σχετικά), που διαπράχτηκε φυσικά από Γεωργιανό (είχε δέσει και φιμώσει τον ηλικιωμένο Έλληνα, σκοτώνοντάς τον βασανιστικά μέσα στο σπίτι του, ο οποίος Έλληνας ήταν μάλιστα και ήρωας πολέμου!...).
Τα επίλεκτα ΜΑΤ του Συστήματος βαράνε στο ψαχνό και δέρνουν, τυφλώνοντας με χημικά κτλ., ΜΟΝΟ Έλληνες Εθνικιστές, όπως έκαναν πέρσι στον Άγιο Παντελεήμονα κτλ. Μάλιστα το Σύστημα διέταξε τους ΜΑΤατζήδες να... χτυπάνε επιλεκτικά στις μεγάλες διαδηλώσεις εκείνους που κρατάνε την Ελληνική σημαία, το Ιερό ΜΑΣ Σύμβολο!!!
Ζούμε όντως στον κόσμο του παραλόγου στην Ελλάδα, με ένα ανθελληνικό και ξενόδουλο καθεστώς που κάνει τα πάντα για να ξεκάνει τους καθαρούς Έλληνες και να μετατρέψει την Πατρίδα ΜΑΣ σε τριτοκοσμικό – και μάλιστα εδαφικά ακρωτηριασμένο και συρρικνωμένο – κρατίδιο... Χωρίς Έλληνες! Γι’ αυτό και κάθε γνήσιος Έλληνας δεν μπορεί να είναι φλώρος αστός και να υπηρετεί αυτό το σατανικό μισελληνικό Σύστημα της Νέας Τάξης, αλλά ΜΟΝΟ Έλληνας Εθνικιστής και με επαναστατική διάθεση κατά των απάτριδων και αδιάφορων αστών!

Και έρχομαι και πάλι στο θέμα αυτών των άθλιων Κοσοβάρων. Ενός λαού ή μάλλον μιας φάρας Ασιατών, οι οποίοι ξεκίνησαν μετά τον μεσαίωνα για να μετοικίσουν στην περιοχή μας, καταλαμβάνοντας σιγά-σιγά ελληνικά και σερβικά εδάφη και σκορπώντας τον τρόμο και την βία στα Βαλκάνια (την άλλοτε Ελληνική χερσόνησο, όπως την αποκαλούσαν οι γεωγράφοι και που πάλι θα ξαναγίνει Ελληνική!). Αυτοί λοιπόν οι υπάνθρωποι, που δεν πρόσφεραν τίποτα στον ανθρώπινο πολιτισμό και που μόνο πόνο και δάκρυα σκόρπισαν στους άλλους (και συνεχίζουν να σκορπίζουν τον τρόμο στους Έλληνες, χύνοντας αίμα Ελληνικό μέσα στην Πατρίδα ΜΑΣ!), κατέλαβαν ύπουλα και λίγο-λίγο το Κοσσυφοπέδιο – μία 100% σερβική επαρχία – και, με τις γυναίκες τους να γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια (δεν ξέρουν και τίποτ’ άλλο!) έφτασαν να γίνουν εκεί πλειοψηφία...
Και, τελικά, να διεκδικήσουν το Κόσοβο απο το μηδέν και να το ανακηρύξουν και σε ανεξάρτητο κράτος, με την διεθνή κοινότητα να μην κάνει τίποτα για να αποτρέψει αυτό το πολιτικό έγκλημα! Βλέπετε, Κοσοβάροι είναι αυτοί, «λουλούδια» της στέπας, δεν είναι π.χ. Παλαιστίνιοι ή Κούρδοι, όπου κρατάνε οι Εβραίοι κυρίαρχοι των διάφορων ΟΗΕδων «άλλα σταθμά» (το Ισραήλ να μην θίξουμε, την Τουρκία!...)... Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο ενώ εμείς οι Έλληνες να μπορούσαμε – και επιβαλλόταν να το κάνουμε! – να διεκδικήσουμε και να πάρουμε πίσω την Ελληνική Βόρειο Ήπειρο, να μην το κάνουμε, ενώ οι Αλβανοί που δεν είχαν κανένα δίκιο στο Κοσσυφοπέδιο το έκαναν τελικά δικό τους! Είναι άραγε πιο «μάγκες» από εμάς και τα καταφέρνουν έτσι;... Δεν το νομίζω, απλά την Ελλάδα ΜΑΣ δεν την κυβερνάνε Έλληνες, αλλά... μισέλληνες!

Μέσα λοιπόν στην Ελλάδα ΜΑΣ διαπράττουν οι άθλιοι αυτοί Κοσοβάροι, με τις χαρακτηριστικές φάτσες και σωματότυπο του... πιθήκου (!), τα πιο αισχρά και στυγνά ανθελληνικά εγκλήματα!
Και μην με πούνε «ρατσίστρια» και άλλες τέτοιες μαλακίες (όχι ότι με πειράζει και ιδιαίτερα αυτός ο χαρακτηρισμός...), αφού κανένας και ποτέ δεν θα μπορέσει να μου δείξει εμένα ένα έστω πολιτιστικό επίτευγμα, ένα έστω ανθρωπιστικό κατόρθωμα των Κοσοβάρων!...
Είναι λοιπόν δυνατόν αυτοί να συγκριθούν ποτέ με εμάς τους Έλληνες; Γιατί τότε να μην έχω εγώ περηφάνεια μεγάλη που ανήκω στο Ελληνικό Έθνος; Τι πάει να πει αυτό; Κόμπλεξ... κατωτερότητας; Φυσικά και είμαι περήφανη που γεννήθηκα Ελληνίδα! Μπορεί άραγε να πει το ίδιο και μια Κοσοβάρα; Όχι, βέβαια! Όσο για τους άνδρες και τις γυναίκες τους, τι να πω; «Ομορφόπαιδα» είναι! Αλλά μόνο ως σκυλόφατσες!...

Ένα τεράστιο έγκλημα που έκαναν αποδεδειγμένα οι Κοσοβάροι στην Ελλάδα ήταν οι μεγάλες πυρκαγιές στην Πελοπόννησο (και αλλού) το 2007, όταν και κατακάηκε η μισή Ελλάδα! Τότε ακούστηκε σε όλη την Πατρίδα ΜΑΣ βαθύς ο οδυρμός και ο θρήνος – με πάνω από 80 Συμπατριώτες ΜΑΣ καμμένους ζωντανούς... – και πέσαμε οι Έλληνες σε Εθνικό πένθος που δεν έχει λόγια... Αλλά τις φωτιές αυτές τις έβαλαν, όπως και δημοσιεύτηκε τότε, οι Κοσοβάροι δολιοφθορείς, με επικεφαλής το επικίνδυνο ανθελληνικό φίδι Ντανίλο, αυτόν τον βρωμοπράκτορα που στάζει δηλητήριο κατά της Ελλάδας!
Ο Ντανίλο είναι πραγματικά ορκισμένος στον υποχθόνιο «θεό» του με τα κέρατα να εξοντώσει όσο πιο πολλούς Έλληνες μπορεί!... Και κάτι άλλο, ερώτηση: γιατί οι Κοσοβάροι ονομάζουν τους «ήρωές» τους («ήρωας» είναι γι’ αυτούς ο δολοφόνος Ελλήνων, Σέρβων κτλ.) με την προσωνυμία «Το Φίδι»; Είναι γνωστό ότι έτσι ονομάσαν τον σημερινό πρωθυπουργό του παράνομου κράτους τους, τον Θάτσι, αυτόν τον αποδεδειγμένο τρομοκράτη και έμπορο ναρκωτικών και όπλων... Γιατί λοιπόν «φίδια»; Ποια η σχέση των βάρβαρων αυτών με τα ύπουλα ερπετά που σέρνονται καταγής;...

Τάγματα θανάτου λοιπόν των κοσοβάρικων ανθελληνικών φιδιών δρούνε μέσα στην Πατρίδα ΜΑΣ! Και βρίσκονται πίσω από πολλές παράνομες δραστηριότητες, από τον τζόγο, τα στοιχήματα, την τοκογλυφία, το εμπόριο λευκής σαρκός, όπλων και ναρκωτικών, εκβιασμούς, δολοφονίες, ληστείες και τόσα άλλα... Αλλά και πίσω από σατανικά σχέδια, όπως π.χ. ήταν οι μεγάλες φωτιές του 2007, για τις οποίες ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης είχε γράψει ότι θαρρείς και τις χαράζει στρατηγικά κάποιος «εγκέφαλος» πάνω στον χάρτη...
Πάνε λοιπόν να μας καταστρέψουν την Πατρίδα ΜΑΣ οι Εβραίοι Σιωνιστές της Νέας Τάξης με όργανα τους μέχρι τρέλας φανατικούς ανθέλληνες Κοσοβάρους! Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει επιτέλους να την πούμε!... Αλλά, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, ορκισμένοι στην γαλανόλευκη, δεν θα τους αφήσουμε να μας πάρουν την Πατρίδα ΜΑΣ και να σκοτώσουν το Έθνος ΜΑΣ! Και επειδή είναι φίδια, θα τα αντιμετωπίσουμε όπως αρμόζει σ’ αυτά τα ερπετοειδή: πατώντας τους το κεφάλι και λιώνοντάς το!... Και φωνάζοντας: Στα τσακίδια, κοσοβάρικα φίδια!
Σόνια Μαυρίδου
elora.gr