Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ για την Ουκρανία! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ drone απελευθερώνει ΤΟΞΙΚΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ που σκορπούν το βιο-θάνατο...


Η ουκρανική εταιρεία παραγωγής κινητήρων αεροσκαφών Motor-Sich, ρώτησε τον κατασκευαστή των τουρκικών drones Bayraktar Akinci, εάν το drone τους (Bayraktar Akinci) είναι «εξοπλισμένο με σύστημα/μηχανισμό ψεκασμού αερολύματος με χωρητικότητα άνω των 20 λίτρων».
Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως το πιθανό σχέδιο των Ουκρανών για χρήση βιολογικών όπλων με τουρκικά μη επανδρωμένα αεροχήματα.

Από αυτή την άποψη, το BulgariaMilitary.com αποφάσισε να ελέγξει ποιες εξωφρενικές τεχνολογίες όπλων, θα εμφανίζονταν στην καθημερινή μας ζωή κάνοντας έναν γρήγορο έλεγχο στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και βρήκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το 2015, για το σύστημα εναέριας απελευθέρωσης τοξικών κουνουπιών.

Το όνομα του εφευρέτη που αναφέρεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι S. Mill Calvert, Manassas, VA (ΗΠΑ)και οι αιτούντες είναι οι TMARS Associates, Trustee for Toxic Aerial release system CRT Trust, Manassas, VA (ΗΠΑ). Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχει ημερομηνία 3 Μαρτίου 2015.
Patent US 8.967.029 B1 με ημερομηνία 3 Μαρτίου 2015

Εν ολίγοις: είναι ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone ή UAV), το οποίο είναι βασικά μια συσκευή απελευθέρωσης κουνουπιών από τον αέρα, η οποία μπορεί να πραγματοποιεί εξ αποστάσεως τόσο τον έλεγχο του drone όσο και απελευθέρωση κουνουπιών.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λέει ακόμα, παραθέτουμε επί λέξει: «Το όχημα είναι ένα δοχείο που περιέχει μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας και έναν κάδο αναπαραγωγής κουνουπιών, ο οποίος είναι ένας αυτόνομος όγκος που φιλοξενεί κουνούπια και μια τροφή κουνουπιών που έχει μια τοξίνη. Κατάλληλο να μεταδοθεί με τσίμπημα κουνουπιών αφού το κουνούπι καταναλώσει την τροφή των κουνουπιών».




Σύμφωνα με την παρουσίαση του προϊόντος στο έγγραφο ευρεσιτεχνίας, η εισαγωγή μας καθοδηγεί πολύ ξεκάθαρα στην πιθανή μελλοντική χρήση του. Να τι λέγεται αυτολεξεί στις σημειώσεις του : «Οι κυβερνήσεις έχουν αναζητήσει όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά χημικών, ιογενών και βακτηριολογικών ουσιών για θανατηφόρα και μη θανατηφόρα χορήγηση σε συγκεντρωμένες μάζες ανθρώπων. 
Οι μη θανατηφόρες χρήσεις περιλαμβάνουν συνήθως ειρηνευτικές επιχειρήσεις, για χρήση σε ενέργειες που δεν θεωρούνται «στρατιωτικές επιχειρήσεις» και εναντίον τρομοκρατών ή κρατικών παραγόντων στον πόλεμο. Υπό αυτή την έννοια, τέτοια όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο τόσο ένοπλων εχθρών όσο και αμάχων. Δεν απαγορεύονται όλες οι χρήσεις τέτοιων όπλων από τη συνθήκη. Η παρούσα εφεύρεση είναι ικανή να παρέχει θανατηφόρες και μη θανατηφόρες τοξίνες, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε παράγοντα που μπορεί να μεταφερθεί και να χορηγηθεί από ένα κουνούπι».





Σε ποια κατηγορία ανήκει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας US 8.967.029 B1;
Αν και μέχρι τώρα θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς σε ποια κατηγορία ανήκει αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δεν θα κάνουμε υποθέσεις, αλλά θα σας εξηγήσουμε τι σημαίνουν οι συντομογραφίες του συνημμένου εγγράφου στο σημείο 51 του διπλώματος ευρεσιτεχνίας:
Το B64D 1 είναι μια κατηγορία αντικειμένων που πέφτουν, εκτινάσσονται ή απελευθερώνονται.
Το F41H 13 είναι μια κατηγορία μέσων επίθεσης ή άμυνας που δεν προβλέπεται διαφορετικά.
Το A01K 67 είναι μια κατηγορία ασπόνδυλων εκτροφής ή αναπαραγωγής. Νέες φυλές ασπόνδυλων.
Το A01K 5 είναι μια συσκευή τροφοδοσίας κατηγορίας για απόθεμα
Το B64C 39 είναι κατηγορία εναέριων οχημάτων, που δεν προβλέπεται διαφορετικά και χαρακτηρίζεται από ειδική χρήση του τύπου τηλεκατευθυνόμενου οχήματος, δηλαδή RPV


Στρατιωτικός σκοπός
Το προϊόν που παρουσιάζεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας US 8.967.029 B1, μπορεί να έχει διαφορετικό σκοπό, στρατιωτικό και πολιτικό, καθώς ο πολίτης επικεντρώνεται έντονα σε ιατρικούς σκοπούς.

Η χρήση για στρατιωτικούς σκοπούς σημαίνει ότι με τη δύναμη του κουνουπιού να πετάει απαρατήρητο, είναι δυνατό να ενσωματωθεί η στρατιωτική τεχνολογία. Όπως λέει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, «με αυτή τη νέα τεχνολογία, τα έντομα μπορούν πλέον να είναι πιο σημαντικά από τους ατομικούς εμβολιασμούς είτε από τανκ είτε από βόμβες στόχευσης λέιζερ».

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λέει ότι με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για τα μολυσμένα από τοξίνες κουνούπια να πολλαπλασιάζονται και να αυξάνουν συνεχώς τον στρατό αυτών των θανατηφόρων εντόμων. Τα κουνούπια θα πετάξουν πάνω από τον εχθρό, θα τον τσιμπήσουν και ενώ ο εχθρός ξύνει με το χέρι, το πρόσωπο, τα πόδια ή κάποιο άλλο μέρος του σώματος που έχει τσιμπηθεί από ένα κουνούπι, δεν θα καταλάβει ότι είναι δηλητηριασμένος.

Πιο θανατηφόρο από μια σφαίρα...