Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Η Ρωσία απαντά στις προβοκάτσιες με πραγματικά πυρά. Τεράστιος όγκος πυρών και μονάδων αερομεταφερόμενων στρατευμάτων - BINTEO -


Κατά τη διάρκεια των πραγματικών βολών, συμμετείχαν 12 μονάδες αερομεταφερόμενων στρατευμάτων και περίπου 100 στρατιωτικοί της μονάδας φρουρών.

Στο πεδίο εκπαίδευσης Pesochnoye στην περιοχή Yaroslavl, ξεκίνησε η μαχητική εκπαίδευση των μονάδων των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων των Φρουρών του Ivanovo. 

Τα τάγματα αλεξιπτωτιστών των αερομεταφερόμενων συντάξεων Ivanovo και Kostroma του σχηματισμού ήταν τα πρώτα που μπήκαν στο πεδίο εκπαίδευσης, τα οποία από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, έχοντας βαδίσει με στάνταρ εξοπλισμό από τα μόνιμα σημεία ανάπτυξής τους, έφτασαν στο πεδίο εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μαχητικής εκπαίδευσης, πραγματοποιούνται ζωντανές βολές διμοιριών. Οι κύριοι στόχοι της εκπαίδευσης είναι η επεξεργασία των ενεργειών του προσωπικού στην άμυνα και την επίθεση, καθώς και η μέγιστη συνοχή των μαχητών στην εκτέλεση των καθηκόντων που έχουν ανατεθεί.


Στην τάξη, τα θέματα προετοιμασίας για την εφαρμογή πρακτικών πυροβολισμών από τυπικά φορητά όπλα και όπλιση αερομεταφερόμενων οχημάτων μάχης BMD-2K-AU, έλεγχος διμοιρίας από υφιστάμενες μονάδες σε συνθήκες όσο το δυνατόν πλησιέστερες στη μάχη, λήψη αποφάσεων για εισερχόμενες εισροές, καθώς και διατήρηση του σχηματισμού μάχης κατά τη διεξαγωγή μάχης κατά τη διάρκεια επίθεσης σε οχήματα μάχης.


Κατά τη διάρκεια της ζωντανής βολής, το προσωπικό υπό την κάλυψη οχημάτων μάχης πυροβόλησε εν κινήσει σε αναδυόμενους στόχους από τυπικά όπλα σε απόσταση έως και 1200 μέτρων, καταλαμβάνοντας θέσεις βολής ενός εικονικού εχθρού και κρατώντας τη γραμμή που καταλήφθηκε μέχρι την άφιξη των κύριων δυνάμεων. χτυπώντας γρήγορα και με ακρίβεια στόχους.
tvzvezda.ru