Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Η προκλητική συμπεριφορά της Αεροπορίας των ΗΠΑ - Προκαλούν την Ρωσία σε πόλεμο!


Αμερικανικό Boeing RC-135V πλησίασε στα 60 χλμ. τις αυτόνομες «δημοκρατίες του Ντόνμπας»
Ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος πλησίασε στα όρια του αυτονομημένου Ντόνμπας σε απόσταση μόλις 60 χιλιομέτρων.
Το στρατιωτικό αναγνωριστικό αεροσκάφος της αμερικανικής Αεροπορίας Boeing RC-135V, εκτελώντας αποστολή πάνω από την Ουκρανία, προσέγγισε τα όρια της λεγόμενης «Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ» σε απόσταση μόλις 60 χιλιομέτρων.

Προφανώς ενεργούσε αποστολή αναγνώρισης και επιτήρησης για λογαριασμό του Κιέβου.


Το αεροσκάφος με αριθμό εγγραφής 63-9792 πραγματοποίησε μια μακρά αποστολή αναγνώρισης στο "τρίγωνο" που βρίσκεται μεταξύ πόλεων όπως το Izyum, το Severodonetsk και το Kramatorsk.

Στην εικόνα που παρουσιάζεται, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδρομή πτήσης του αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους αναγνώρισης. Κρίνοντας από τα στοιχεία του Flightradar 24, η Αεροπορία των ΗΠΑ παρακολουθούσε ενεργά το Donbass, το έδαφος της Λευκορωσίας, καθώς και το ρωσικό έδαφος.
Η προκλητική συμπεριφορά της Αεροπορίας των ΗΠΑ δείχνει ότι το Πεντάγωνο εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά κλιμάκωσης στην περιοχή.

Ταυτόχρονα, είναι περισσότερο από πιθανό ότι το αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος είναι απασχολημένο με τη συλλογή δεδομένων για μελλοντικούς στόχους για χτυπήματα από την ουκρανική Αεροπορία, ειδικά στο πλαίσιο του γεγονότος ότι ο ουκρανικός στρατός εργάζεται ενεργά για την ανάπτυξη τακτικών πυραύλων και συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης στο περιοχή της γραμμής επαφής.