Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Καθηγητής Ιατρικός επιστήμονας ερευνητής Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας εμβολίων mRNA ”τα εμβόλια επιδεινώνουν την ασθένεια/μόλυνση


Καθηγητής ερευνητής Robert Malone επινοητής τεχνολογίας εμβολίων mRNA:τα εμβόλια επιδεινώνουν την ασθένεια/μόλυνση.Tο εμβόλιο κάνει τον ιό πιο μολυσματικό. BINTEO
Καθηγητής Ιατρικός επιστήμονας ερευνητής Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας εμβολίων mRNA ”τα εμβόλια επιδεινώνουν την ασθένεια/μόλυνση. Δεν συμπεριφέρονται λογικά είναι εξαγορασμένοι τι συμβαίνει;;Yπάρχουν 1.000.000 θεωρίες συνομωσίας αλλά τα δεδομένα είναι εδώ. Φαίνεται να εκτρέπονται καθώς βγαίνουν τα στοιχεία΄΄.

”Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αυτό που μεταδόθηκε χθες από το NBC ανώνυμη κυβερνητική πηγή αξιωματούχο που λέει ότι οι δείκτες ( μόλυνσης) των εμβολιασμένων είναι υψηλότεροι από αυτούς των ανεμβολίαστων.

Τι σημαίνει αυτό και γιατί προκαλείται;;Aπό επιδείνωση εξαρτώμενη από αντισώματα.Που σημαίνει ότι το εμβόλιο κάνει τον ιό πιο μολυσματικό. 
Ο ιός αναδιπλώνεται σ΄ένα επίπεδο μόλυνσης υψηλότερο και δεν πετυχαίνεται απουσία μόλυνσης.Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης των εμβολιολόγων. Αυτό συνέβη με τον ιό αναπνευστικού syncutial τη δεκαετία του 60 και είχαμε περισσότερους θανάτους παιδιών εμβολιασμένων παρά ανεμβολίαστων.
Αυτό συνέβη με την Dengvaxia το εμβόλιο κατά του Δάγκειου ιού.

Και είναι το ίδιο που συνέβη με τα προγράμματα σχεδόν όλων των εμβολίων κατά των κορωνοιών σε όλο το διάβα της ιστορίας.
Γι αυτό κι από την αρχή εμβολιολόγοι όπως κι εγώ προειδοποίησαμε από την αρχή να γνωστοποιηθεί ο κίνδυνος που εξαρτάται από τα αντισώματα ”

dimpenews.com