Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Έρχονται εντολές απο το Ισραήλ, θα κάνετε και 3η δόση


Τέλος η «ελευθερία» με 2 δόσεις: «Χρειάζεται και 3η αλλιώς είστε οι πιο ευάλωτοι» λέει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ

«Οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι είναι εκείνοι που έλαβαν τις 2 δόσεις»
Τελειώνει πλέον και επισήμως το «παραμύθι» που «έστησαν» οι κυβερνήσεις, πως δηλαδή θα πάρουν την «ελευθερία» τους πίσω οι πολίτες μόλις κάνουν τις δύο δόσεις του εμβολίου. 

Ήδη σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr πως οι κυβερνήσεις ετοιμάζουν την τρίτη (αναμνηστική όπως την λένε) δόση, ενώ και ο Αλμπέρτ Μπουρλά της Pfizer έριξε «ρουκέτα» καθώς υποστήριξε πως είναι πιθανή μια μετάλλαξη που θα καταστήσει τα εμβόλια άχρηστα και πως η εταιρία του ετοιμάζει νέο εμβόλιο. 

Υπό αυτό το πλαίσιο ήρθε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ να ανακοινώσει πως «η χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19 επιτρέπεται πλέον για τα άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω».

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση του υπουργείου Υγείας να μειώσει την ηλικία για τη χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNtech από τα 40 στα 30 έτη λαμβάνεται μετά την σύσταση των ειδικών συμβούλων του, της ειδικής ομάδας επιδημιολόγων του και της επιτροπής εμβολιασμών.

Όμως ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναφτάλι Μπένετ: 

«Ένα πολύ σημαντικό σημείο το οποίο το κοινό πρέπει να μάθει, ωστόσο οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να κατανοήσουν.

Οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι, όσο παράδοξο κι αν φαντάζει αυτό, είναι εκείνοι που έλαβαν τις 2 δόσεις αλλά όχι ακόμη την 3η.

Και γιατί; Επειδή περιφέρονται τριγύρω πιστεύοντας πως είναι προστατευμένοι χάρη στις 2 δόσεις που ήδη έλαβαν.

Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η (ανοσία απ’ τη) 2η δόση έχει φθίνει ενάντια στη Δέλτα!

Συνεπώς είναι υψίστης σημασίας να λάβουν την 3η δόση (αναμνηστική)».

Άρα λοιπόν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως με δύο δόσεις «παίρνουμε πίσω την ελευθερία» μας και πως θα χρειαστεί και τρίτη δόση, η οποία φυσικά και θα είναι για όλους. Ενώ μετά την τρίτη θα χρειαστεί και τέταρτη και πέμπτη και πολλές ακόμη. Ένας φαύλος κύκλος.