Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Σε τι κόσμο θα ζήσουμε με τη Νέα Τάξη …απο την Dr Ευα Δουβαρά..(Video)


Η Παγκόσμια Τάξη και ολα τα Παρανοϊκά ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ προϊδέαζαν πως θα αλλάξουν την ζωή μας..Σε τι κόσμο θα ζήσουμε..Ολα αυτά που συμβαίνουν σήμερα ηταν σχεδιασμένα και προμελετημένα..
 Οι Μαζικές δολοφονίες με τα σκευάσματα που κανεις δεν ξερει τι αλλο θα κάνουν στο ανθρώπινο γέννος..Εκτος των θρομβώσεων μυοκαρδιτιδων περικαρδίτιδων αναπηριών και θανάτων θα έχουμε και αλλες παρενέργειες Τα Καθάρματα που εκτελουν αυτη τη Μαζική Εξόντωση πολιτών ..επιδιώκουν την μείωση πληθυσμού και τον απόλυτο ελεγχο μας..

Οι ανθρωποθυσίες συνεχίζονται καθημερινά γιατι οι πολίτες δεν εχουν ενημερωθεί η δεν το εψαξαν…Ζουμε Παγκόσμιο Πόλεμο με Βιολογικά Οπλα… Μερικά εγγραφα που έστειλαν οι κατασκευαστές των εμβολίων ομολογούν κάποιες απο τις παρενέργειες αλλα αυτα τα εγγραφα δεν τα μετέδωσαν ποτε τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ Μεσα εξαπάτησης..

Τον Δεκέμβριο του 2020 εκδόθηκε ενα εγχειρίδιο οτι δεν καλύπτουν τη νοσο…Στις 13 Ιουλίου υπαρχει Ενημέρωση της ΕΜΑ να καταγράφονται οι Παρενέργειες στον ΕΟΦ..Ουτε αυτα μεταδόθηκαν απο τα ΜΜΕ…Εστάλησαν σε ΕΟΦ Εμβολιαστικά Κεντρα Νοσοκομεία Γιατρούς και Ιατρικούς Συλλόγους στη Φαση Κλινικών δοκιμών με πειραματόζωα τους ανθρώπους..

Η ΣΙΩΠΗ επικρατεί σχεδόν παντού ακομη και σε μη συστημικά Μέσα.. Δειτε και ακούστε την σημαντική αυτη την συνέντευξη της Dr Ευας Δουβαρά στον Δημοσιογράφο Αλ.Στεφανόπουλο.

 https://amazonios.net/se-ti-kosmo-tha-zisoyme-me-ti-nea-taxi-apo-tin-dr-eya-doyvara-video/