Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Πρώτα το ''δέσιμο'' με εξοντωτικά μέτρα, έπειτα η 3η πειραματική δόση! Όλη η χώρα ένα πειραματικό εργαστήρι...Βασιλακόπουλος: Το Ισραήλ συμφώνησε με την Pfizer για πείραμα στον πληθυσμό με το εμβόλιο!
Πρωτοφανής ισχυρισμός του πασίγνωστου πλέον γιατρού Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, εχθές το πρωί στην εκπομπή του Open με την Φαίη Μαυραγάνη.
Ο άνθρωπος που μονοπωλεί τα τηλεοπτικά παράθυρα για να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα αναφορικά με την πανδημία, δήλωσε ευθέως ότι το Ισραήλ έχει κάνει συμφωνία με την Pfizer προκειμένου να γίνουν «δοκιμές στον πληθυσμό» αναφορικά με τα εμβόλια!

Ο ισχυρισμός αυτός πραγματικά πάγωσε τους τηλεθεατές. Διότι στην ουσία ο κύριος Βασιλακόπουλος ισχυρίζεται ότι το κράτος του Ισραήλ μετέτρεψε τον πληθυσμό του σε πειραματόζωα, για λογαριασμό της Pfizer, ισχυρισμό που μάλιστα επανέλαβε μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας. Άρα δεν μιλάμε ούτε για σαρδάμ, ούτε για λάθος ερμηνεία των δηλώσεων του.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η δήλωση του θα γίνει σημαία από τους λεγόμενους «αντεμβολιαστές». Αφού ούτε οι ίδιοι δεν θα τολμούσαν να πουν κάτι τέτοιο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη δήλωση του πρωθυπουργού για ψεκασμένους, τσαρλατάνους κλπ.

https://www.olympia.gr/1449334/ygeia/vasilakopoylos-to-israil-symfonise-me-tin-pfizer-gia-peirama-ston-plithysmo-me-to-emvolio/