Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

"Ο πατέρας μου πέθανε λόγω του εμβολίου" Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προβαίνουν μητέρα και κόρη, αναφέροντας στον φακό του zougla.gr ότι ο σύζυγος/πατέρας τους απεβίωσε εξαιτίας παρενεργειών που σχετίζονται άμεσα με το εμβόλιο.Πρόκειται για τις Ανθή Ζήλη και Κατερίνα Γανοσέλη, που μίλησαν αρχικά στο zougla.gr σχετικά με το ζήτημα της πρώτης, που γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ζει από το 1968 στην Ελλάδα, ωστόσο λόγω και δικής της σοβαρής αμέλειας, το ελληνικό κράτος δεν την «αναγνωρίζει», με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση στις απαραίτητες για την επιβίωσή της δομές πρόνοιας.


Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή η Ανθή Ζήλη φιλοξενείται προσωρινά στην εστία της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών και η κόρη της θα μείνει μαζί της όσο χρειαστεί, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημά της.


Και οι δύο περιγράφουν τα γεγονότα ως εξής. Ο 80 ετών άνδρας, ο οποίος πέραν ενός εγκεφαλικού που είχε περάσει έχαιρε άκρας υγείας, έκανε το εμβόλιο -την πρώτη δόση του Pfizer- στις 10 Απριλίου. Δέκα μέρες αργότερα ένιωσε πόνους και έντονη δυσφορία στο στήθος. Πήγε στο ΙΚΑ Ζωγράφου, όπου οι γιατροί εκεί του έγραψαν παραπεμπτικά για εξετάσεις, όμως δεν έκριναν σκόπιμο να νοσηλευτεί.

Ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι. Βρέθηκε νεκρός από τους γείτονες δύο μέρες αργότερα. Αιτία θανάτου, θρόμβωση του μυοκαρδίου.

«Πέθανε λόγω της αναλγησίας των γιατρών, θα μπορούσαν Nα ήταν πιο υπεύθυνοι. Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, γιατί λένε ότι τα λάθη των γιατρών τα καλύπτει το χώμα. Το ξέρω όμως ότι ήταν από το εμβόλιο», επισημαίνουν στον φακό του zougla.gr.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία:

 

00:00
00:01

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021, 14:04


https://www.zougla.gr/greece/article/o-pateras-mou-pe8ane-logo-tou-emvoliouΒΙΝΤΕΟ