Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

VIDEO-ΣΟΚ του Ισραηλινού πρωθυπουργού εξηγεί το παράδοξο γιατί οι πλήρως εμβολιασθέντες (με 2 δόσεις) κινδυνεύουν περισσότερο από τη μετάλλαξη Delta από τους ανεμβολίαστους


 Στο μεταξύ η υπ. Επιστημών του Ισραήλ που έκανε την 3η δόση μόλις στις 15 Αυγούστου διεγνώσθη θετική στη Covid-19 μόλις 7 μέρες μετά

Ισραηλινός πρωθυπουργός Νaftali Bennett υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που είναι πιο ευάλωτοι στη μετάλλαξη Delta προκαλώντας νέο σοκ στην ήδη αμήχανη παγκόσμια κοινότητα.
Ο Bennett προέτρεψε τους εμβολιασμένους να σπεύσουν το συντομότερο δυνατό για να κάνουν την 3η ενισχυτική δόση!

«Ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να κατανοήσει το (ισραηλινό) κοινό και το οποίο ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν: οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι, όσο παράδοξο και αν φαίνεται, είναι εκείνοι που έχουν κάνει ήδη τα δύο εμβόλια κατά της Covid αλλά όχι ακόμα το 3ο και γιατί; Επειδή περπατούν πιστεύοντας ότι προστατεύονται λόγω των 2 δόσεων που είχαν κάνει. Δεν καταλαβαίνουν ότι το 2ο τρύπημα έχει εξασθενήσει ενάντια στη Delta. Ως εκ τούτου, είναι πολύ επείγον να κάνουμε την τρίτη βολή (ενισχυτική) ”


Aντιλαμβάνεστε τι χάος προκαλεί αυτή η δήλωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού και τώρα φαντασθείτε τον ίδιο άνθρωπο μετά από 8 μήνες να επαναλαμβάνει το ίδιο προτρέποντας τον λαό του Ισραήλ να κάνει την 4η δόση γιατί πιθανόν η μετάλλαξη Lamda (ή κάποια άλλη) να είναι ακόμη πιο μεταδοτική και πιο επικίνδυνη.


Σημειώνουμε ότι ο Naftali Bennett είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας με εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας. Πως είναι δυνατόν να διατυπώνει τόσο απροκάλυπτα την αποτυχία ενός εμβολίου που σήμερα έλαβε πρώτο απ΄όλα επίσημη άδεια στις ΗΠΑ;

Σύμφωνα με όσα διατυπώνει δημόσια ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Αλέξης Τσίπρας που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2021 θα πρέπει να σπεύσουν να κάνουν την 3η ενισχυτική δόση. Είναι στη πραγματικότητα ανεμβολίαστοι και μαζί τους 3-4 εκατ. Έλληνες για τους οποίους έχει παρέλθει 6μηνο από το 2ο τρύπημα.


Στο μεταξύ η γοητευτική Υπ. Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ισραήλ Orit Farkash-Hacohen ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με COVID-19 παρότι μόλις στις 15 Αυγούστου του 2021 έκανε την 3η δόση του εμβολίου.

Η δήλωση αναφέρει ότι η Farkash-Hacohen βρίσκεται σε καραντίνα από το βράδυ της Κυριακής και ως εκ τούτου δεν ήταν παρών στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Προσθέτει ότι αισθάνεται καλά και συνεχίζει να εργάζεται από απόσταση.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/video-sok-toy-israilinoy-prothypoyrgoy-exigei-to-paradoxo-giati-oi-pliros-emvoliasthentes-me-2-doseis-kindyneyoyn-perissotero-apo-ti-metallaxi-delta-apo-toys-anemvoliastoys/


Προσθέτει ότι αισθάνεται καλά και συνεχίζει να εργάζεται από απόσταση.