Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΙΡΛΑΝΔΕΖΑ ΓΙΑΤΡΟ:


 Ιρλανέζα γιατρός προειδοποιεί: ”Οι ενέσεις( εμβόλια) σκοτώνουν ανθρώπους! Πρέπει να το σταματήσουμε!” Και της ανέστειλαν την ιατρική της άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Δρ Anne McCloskey: «Βλέπω νέους ανθρώπους, υγιείς νέους που είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί, οι οποίοι έχουν υποστεί βλάβη … Είδα ένα ανήλικο κορίτσι αυτήν την εβδομάδα που έχει θρόμβο αίματος στο μπράτσο του χεριού. 40 χρόνια στην ιατρική δεν έχω δει ποτέ θρόμβο στο άνω χέρι σε ένα υγιές νεαρό άτομο»

Η Δρ Anne McCloskey προειδοποιεί «Δεν πρόκειται για υγεία … αυτά τα εμβόλια κάνουν πραγματικό κακό … δεν παρέχουν καμία αισθητή προστασία σε κανέναν … Διαβάζω τη μοριακή βιολογία – έλεγχος- και είναι ανατριχιαστικό να κατανοείς πιθανές βλάβες »


Η Ιρλανδέζα γιατρός που μόλις είχε εργαστεί όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο βρήκε χρόνο για να δώσει μια παθιασμένη έκκληση για να σταματήσουν οι ενέσεις κατά COVID-19. Η ίδια δηλώνει ότι εκτός από τα παιδιά, για τα οποία δεν επιτρέπονται αυτά τα εμβόλια, σχεδόν όλα τα άτομα που αυτή νοσηλεύει έχουν πάρει δύο δόσεις ”εμβολίων” COVID-19.


Δηλώνει ότι βλέπει πράγματα που σε όλα της τα χρόνια άσκησης δεν είχε ξαναδεί, όπως θρόμβους αίματος στο μπράτσο μιας νεαρής κοπέλας.Κανείς δεν συνδέει αυτές τις βλάβες με τα εμβόλια.Την φιμώνουν ενώ μιλά με βάση την κλινική της παρατήρηση. Δεν λέει αερολογίες αναφέρεται σε συγκεκριμένα στοιχεία που θ΄αποτελέσουν μέρος μελλοντικής έρευνας..

Η ίδια δηλώνει ότι τα νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα επειδή οι νοσοκόμες εγκαταλείπουν, καθώς δεν θέλουν να πάρουν το εμβόλιο.


«Οι ενέσεις σκοτώνουν ανθρώπους», δηλώνει, και «πρέπει να το σταματήσουμε!»

«Θα έπαιρνα ένα από αυτά τα εμβόλια, στην πραγματικότητα και τα 4, κάθε λίγο και λιγάκι και στα τέσσερα άκρα μου, αν άφηναν τα παιδιά μας ήσυχα».


Η Δρ Anne McCloskey έχει αποκλειστεί από την άσκηση ιατρικής ως αποτέλεσμα αυτού του βίντεο.


Η Dr Anne McCloskey, πρώην σύμβουλος της Aontú, εξέφρασε ανησυχίες σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους νέους που έλαβαν το εμβόλιο.

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος (CMO) Sir Michael McBride προειδοποίησε για τη «μεγάλη ταλαιπωρία» που προκάλεσαν τα σχόλια της Dr McCloskey στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αφού συνήγαγε ότι τα εμβόλια προκαλούσαν στους νέους να αρρωστήσουν σοβαρά και ψευδώς ισχυρίστηκε ότι τα «μη εγκεκριμένα» εμβόλια ήταν « πειραματική γενετική θεραπεία ».


Μετά από καταγγελίες συναδέλφων του GP σχετικά με τη δημοσίευση του Σαββατοκύριακου, το Συμβούλιο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας (HSCB) αποφάσισε χθες να αναστείλει από την άσκηση εργασίας την Dr McCloskey ως “προληπτικό μέτρο” καθώς η έρευνα συνεχίζεται για “καταγγελίες και ανησυχίες εναντίον αυτής της γιατρού”.

Η γιατρός με μεγάλη εμπειρία συνταξιοδοτήθηκε το 2019 μετά από περισσότερα από 30 χρόνια εργασίας στην περιοχή Shantallow της πόλης, αλλά επέστρεψε στην υπηρεσία υγείας τον περασμένο Απρίλιο, ανταποκρινόμενη στην έκκληση εργατικού δυναμικού για την πανδημία.


Είναι εγκατεστημένη σε ένα GP εκτός ωραρίου στο Ντέρι για περισσότερο από ένα χρόνο. (Πηγή.)rumble


Dr Anne McCloskey: Ο γενικός γιατρός τέθηκε σε αναστολή λόγω σχολίων της για το εμβόλιο Covid-19. Που σημαίνει ούτε οι γιατροί μπορούν να εκφέρουν άποψη για ιατρικό θέμα..Απογείωση της λογοκρισίας και της καθεστωτικής προπαγάνδας. Διαφωνείς;; διαγράφεσαι.


Η Dr Anne McCloskey, πρώην σύμβουλος της Aontú, εξέφρασε ανησυχίες σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους νέους που έλαβαν το εμβόλιο Covid-19.


Το Συμβούλιο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας (HSCB) δήλωσε ότι αναστέλλει τον Dr McCloskey “ως προληπτικό μέτρο ενώ αναλαμβάνει πλήρη έρευνα” αναφέρει το BBC.


H Δρ McCloskey δεν μπορεί να εργαστεί για την υπηρεσία υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Στο βίντεο των εννέα λεπτών που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, η Δρ McCloskey διατύπωσε έναν αριθμό ισχυρισμών, μεταξύ των οποίων δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είναι ασφαλές να εμβολιαστούν οι νέοι.


Η Δρ ΜακΚλόσκι είπε ότι «ενοχλήθηκε» από τον αριθμό των νέων που «υπέστησαν ζημιά» από «μη αδειοδοτημένα και μη εγκεκριμένα» εμβόλια.

Είπε ότι πολλοί νέοι «εξαναγκάστηκαν, δωροδοκήθηκαν ή εκφοβίστηκαν» ( γιατί ψέμα είναι;;) για να εμβολιαστούν και ότι τα εμβόλια ήταν «κακόβουλα».


Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τα σχόλια της Dr McCloskey σχολιάζει το bbc που αναλαμβάνει ως μηχανισμός λογοκρισίας ν΄αποκαταστήσει τη μία και μόνη απόλυτη αλήθεια..


Οι υπεύθυνοι υγείας λένε ότι ο κίνδυνος να αρρωστήσετε από τον Covid-19 είναι περίπου 90% χαμηλότερος εάν έχετε εμβολιαστεί.Κι όμως οι ειδήμονες στο Ισραήλ λένε ότι είναι 7 φορές πιθανότερο ν΄ασθενήσουν οι εμβολιασμένοι παρά όσοι ανέπτυξαν φυσική ανοσία νοσούντες. Πως γίνεται αυτό όταν υπάρχουν μελέτες που λένε ότι τα mRNA καταστρέφουν το ανοσοποιητικό..

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου πνέει τα λοίσθια.38% δίνει το Ισραήλ 66% δίνουν οι Αμερικάνοι..Mια νέα μελέτη μιλάει για 42%…εξανεμίζεται.. Καταστροφή στο Ισραήλ ρεκόρ νέων κρουσμάτων και κορεσμός στα νοσοκομεία. Την Κυριακή 7 Διευθυντές νοσοκομείων ανακοίνωσαν ότι δεν θα δέχονται πλέον άλλους ασθενείς με covid19. Δραματική κατάληξη του πειράματος πληθυσμού..


«Οι γιατροί πρέπει να εμπνέουν εμπιστοσύνη»

Το HSCB διέταξε έρευνα για τη Dr McCloskey αφού έλαβε καταγγελίες «τόσο από συναδέλφους GP όσο και από το κοινό σχετικά με τη συμπεριφορά, τα σχόλια και τη σύγκρουση συμφερόντων της».ιατρικός μακαρθισμός..


Το διοικητικό συμβούλιο είπε ότι “λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη αυτό”.

 

Η ίδια

«Οι ασθενείς συχνά απευθύνονται στους γιατρούς ως πηγή ιατρικών συμβουλών και οι γενικοί γιατροί πρέπει να εμπνέουν εμπιστοσύνη στους ασθενείς», ανέφερε το συμβούλιο. Θα εμπνέουν εμπιστοσύνη όταν θ’ ασκούν αμερόληπτα ιατρική αυτή για την οποία εκλήθησαν κι όχι πολιτική. Θα εμπνέουν εμπιστοσύνη όταν δεν θα είναι τσιράκια μιζαδόροι φαρμακοβιομηχανιών…Θα εμπνέουν εμπιστοσύνη όταν θα έχουν αξιοπιστία και θα επιδιώκουν και θ΄αντέχουν στην δημόσια διαβούλευση και όχι όταν μονοπωλούν κατώτεροι όντας την ώρα που λογοκρίνονται Νομπελίστες


Το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (GMC) δήλωσε ότι “θα εξετάσει τυχόν ισχυρισμούς για να διαπιστώσει εάν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες”.Κάψτε την στη πυρά τη μάγισσα.Διαρκής Ιερά Εξέταση


«Περιμένουμε από τους γιατρούς να δικαιολογήσουν την εμπιστοσύνη στο επάγγελμα και η διάδοση της παραπληροφόρησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποτελεί σοβαρή ανησυχία», δήλωσε η GMC. Παίζουν με τις λέξεις μια πανδημία θνησιμότητας 0.05% και εμβόλια που δεν είναι εμβόλια αλλά γενετικοί τροποιητές…Το κάνουν θέμα για τα παιδιά όταν αυτά επιβιώνουν από κορωνοιό στο 99.98% ..


Η Dr McCloskey είπε ότι δεν είναι αντι-εμβολιάστρια αλλά ότι είναι κατά της «υποχρεωτικής επιβολής εμβολίων» στους νέους.Γιατί οι νέοι είναι υπέρ;;


Τον Οκτώβριο, πέρυσι η Dr McCloskey αποχώρησε από το Derry City και το Strabane District Council λόγω των διαφορών απόψεων με το κόμμα της Aontú σχετικά με τον χειρισμό του Covid από τον Stormont.Παραιτήθηκε επίσης ως αναπληρώτρια αρχηγός του κόμματος.


Και το κερασάκι στην τούρτα στο πιντερικό ”πάρτυ γεννεθλίων” που ζούμε.. το Youtube πρώτο και καλύτερο λογόκρινε και κατέβασε το βίντεο της γιατρού!! Ενώ οι γκουρού σαν τον Γκέιτς δικαιούνται να ομιλούν περί ιατρικών θεμάτων ….


dimpenews.com