Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Οι παρενέργειες σκοτώνουν


 Διευθυντής μονάδας σε νοσοκομείο Χίου: «Γι' αυτό δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο!» (βίντεο)

Ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Χίου, Αχιλλέας Μιχαλιάδης, ενώνει την φωνή τους με όλες εκείνες τις λογικές επιστημονικές φωνές που δυναμώνουν και λέει όπως ΔΕΝ θα εμβολιαστεί επειδή δεν γνωρίζει μακροπρόθεσμες παρενέργειες του εμβολίου. Κάτι που δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι κατασκευαστές!

Ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, μίας μονάδας που καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες ανθρώπους και τώρα του αφαιρούν τον μισθό,  δηλώνει ότι όχι μόνο αρνείται τον εμβολιασμό αλλά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταπειστεί, αν δεν λάβει απαντήσεις στα ερωτήματά του.

«Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζω τις παρενέργειες του εμβολίου. Ούτε καν οι εταιρίες που τα παράγουν δεν τις ξέρουν. Και είναι λογικό γιατί το εμβόλιο χρησιμοποιείται εδώ και 1,5 χρόνο άρα είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τις μεσομακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και για ανθρωπιστικούς λόγους γιατί προσβάλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η κρατική προπαγάνδα συνεχίζει να θεωρεί τους ανεμβολίαστους ως φορείς. Αυτό δεν είναι αληθές γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν.

Οι υγειονομικοί τηρούμε όλα τα μέτρα και για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους ασθενείς μας», εξήγησε, μεταξύ άλλων. Δείτε παρακάτω την πλήρη δήλωσή του:

 

 https://www.pronews.gr/ygeia/1012666_dieythyntis-monadas-se-nosokomeio-hioy-gi-ayto-den-prokeitai-na-kano-emvolio-vinteo