Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Οπαδοί ΠΑΟΚ κατά κυβέρνησης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς & πυρκαγιά: Συνθήματα εναντίον του Κ.Μητσοτάκη (βίντεο)


Οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωστοί και ως «Θύρα 4» πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκφράζοντας την αντίδρασή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την είσοδο στα γήπεδα και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών από την κυβέρνηση.

Με αφετηρία την πλατεία Βαρδαρίου, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την πορεία τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.


Oι οπαδοί του ΠΑΟΚ διατρανώνουν την αντίδρασή τους ενάντια στις διακρίσεις και τους διαχωρισμούς της κυβέρνησης για το εμβόλιο .

Oι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μάλιστα έχουν ανακοινώσει την αποχή τους από το γήπεδο της Τούμπας και για αυτό τον λόγο η Θύρα 4 θα παραμείνει κλειστή στην αναμέτρηση με την Μποέμιαν.

Μάλιστα ανάρτησαν και πανό το οποίο γράφει: «Κοινωνική αποστασιοποίηση, αυτο-απομόνωση. Αρνούμαστε και αντιστεκόμαστε ενάντια στις επιβαλλόμενες διακρίσεις...», αναφερόμενοι -βεβαίως- στις διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και μη.

Loaded: 0%
Progress: 0%
Remaining TimeÂ-0:00

 

 

 https://www.pronews.gr/athlitismos/ellinikhttps://www.pronews.gr/athlitismos/elliniko-podosfairo/1009576_opadoi-paok-kata-kyvernisis-gia-ypohreotikoys-emvoliasmoyso-podosfairo/1009576_opadoi-paok-kata-kyvernisis-gia-ypohreotikoys-emvoliasmoys