Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

H Συρία δίνοντας στη Ρωσία τα δεδομένα των ραντάρ της 17.9.18..

 
..απέδειξε ότι δεν κατέρριψε αυτή το ρωσικό il-20M. Ο Άσαντ δεν επικοινώνησε με Πούτιν μετά το συμβάν.
 
Το ισραηλινό αεροσκάφος κρύφτηκε πίσω από το  il-20M ή πίσω από το συριακό σύστημα αεράμυνας s200 ρωσικής κατασκευής κρύφτηκε ο πραγματικός ένοχος;
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ της ηγεσίας της Συρίας και της Ρωσίας  σχετικά με την συντριβή του ρωσικού il-20M στ΄ανοιχτά της Λατάκια.
Ο Άσαντ δεν επικοινώνησε με Πούτιν μετά την πτώση του αεροπλάνου ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής προεδρίας.
Η Συρία παρέδωσε τα δεδομένα των ραντάρ με ημερομηνία 17/10/2018 λίγες μόνο ώρες μετά το περιστατικό και απέδειξε ότι η Συρία δεν ήταν υπεύθυνη για την πτώση του ρωσικού αεροπλάνου. Αντίθετα από την άλλη πλευρά το Ισραήλ σύμφωνα με τον Peskov ως τώρα δεν έδωσε στη Ρωσία τα στοιχεία καταγραφής των ραντάρ της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Ωστόσο ο Peskov παρέπεμψε στο Υπ. Άμυνας τον δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν η Συρία έδωσε δεδομένα του συμβάντος. «Καλύτερα ρωτήστε το Υπ.Άμυνας » είπε.
Την Συρία σίγουρα ξενίζει το γεγονός  γιατί η Ρωσία έσπευσε άρον άρον και με συνοπτικές διαδικασίες να υιοθετήσει την εκτίμηση του CNN που απέδωσε  την ευθύνη στη Συρία.
Eπιπλέον μέχρι στιγμής η διοίκηση του Συριακού Στρατού σε επίπεδο ΓΕΣ ή ως ηγεσία του Υπ. Άμυνας ουδέποτε παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου την μοιραία νύχτα για τις μεσογειακές ακτές της Συρίας όταν δέχθηκε πολυμέτωπη επίθεση από θαλάσσης κι αέρος από βρετανικά, γαλλικά, αμερικανικά μέσα με τη συνδρομή της ισραηλινής αεροπορίας.
Το ισραηλινό αεροσκάφος κρύφτηκε πίσω από το  il-20M ή πίσω από τους συριακό σύστημα αεράμυνας s200 ρωσικής κατασκευής κρύφτηκε ο πραγματικός ένοχος της κατάρριψης; Και σε αυτήν την υπόθεση η στάση της Ρωσίας δικαιολογείται από την μη επιλογή του timing  για μια απευθείας σύγκρουση με τον πραγματικό της αντίπαλο.
O  Vladimir Putin και ο Bashar Assad δεν επικοινώνησαν μετά τη συντριβή του Il-20 , είπε ο Dmitry Peskov την Τετάρτη. Σε σχετική ερώτηση αν ο ‘Ασαντ τηλεφώνησε στον Πούτιν μετά τη συντριβή του αεροπλάνου ο Peskov δήλωσε « όχι. Πιθανώς άκουσες ένα επίσημο ανακοινωθέν από Δαμασκό  » .
To μοιραίο ll20με συρο-ρωσικό πλήρωμα

dimpenews.com