Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Νέα πυρά Κωνσταντοπούλου κατά του ΣΚΑΪ: «Το έχετε αποδείξει ότι υπηρετείτε συμφέροντα δανειστών»

Αιχμές και αναπάντητα ερωτήματα άφησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Όλα ξεκίνησαν όταν η πρόεδρος της βουλής άρχισε να εξαπολύει βολές κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία, κατά την ίδια, ασκούν προπαγάνδα υπέρ του «ναι»
 και δημιουργούν ένα κλίμα πανικού. Από τα πυρά της δεν γλίτωσε κανείς, πόσο μάλλον η Σία Κοσιώνη που έπαιρνε την συνέντευξη.
«Δυστυχώς υπάρχουν και πολίτες και λεγόμενοι δημοσιογράφοι που δεν θέλουν να διαγραφεί το χρέος. Και εντάσσω σαφώς και τον ΣΚΑΪ σε αυτές τις σκοπιμότητες. Το έχετε αποδείξει ότι υπηρετείτε συμφέροντα δανειστών. Σας καλώ αυτό το πενθήμερο να πάψετε να υπηρετείτε συμφέροντα δανειστών», ανέφερε η Κωνσταντοπούλου, με την Κοσιώνη να αναρωτιέται αν οι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που έκλεισαν τις τράπεζες.
Όσον αφορά το θέμα του τι θα γίνει μετά το «όχι», η πρόεδρος της βουλής, δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, λέγοντας πως η ερώτηση που της έγινε δεν διατυπώθηκε σωστά.
«Δεν είμαι πολύ έξυπνη, θέλω περισσότερο χρόνο», απάντησε η δημοσιογράφος, όταν η Κωνσταντοπούλου της πρότεινε να κάνει συντομότερες απαντήσεις.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως τονίστηκε η σημασία της δημόσιας τηλεόρασης, την οποία η πρόεδρος της βουλής αποκάλεσε «δημόσιο αγαθό», ενώ έγινε λόγος και στο κατά πόσο έχουν δικαίωμα να λειτουργούν τα ιδιωτικά κανάλια.
«Δεν σας ανήκει το δικαίωμα εκπομπής και κυρίως στους ιδιοκτήτες σταθμών που ποτέ δεν έχουν πληρώσει».http://www.huffingtonpost.gr/2015/06/30/politiki-zoe-sia_n_7693738.html?1435649618&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget