Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δεν οραματιστήκαμε Ευρώπη με κομμένα κεφάλια

Ράκα η Γαλλία……ο ισλαμιστής
όχι μόνο καρατόμησε το γάλλο πολίτη αλλά διακόσμησε με το κεφάλι του την περίφραξη σε στιλ Ράκα.
Ο Yassin Salhi, το άτομο που θεωρείται ύποπτο ότι αποκεφάλισε τον διευθυντή της μεταφορικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν πριν επιτεθεί στις εγκαταστάσεις του χημικού εργοστασίου στην Saint-Quentin Fallavier στην  Isère της περιοχής της Λυών πήρε μια φωτογραφία selfie με το κεφάλι του θύματός του και την έστειλε σε κάποιον.Αυτά ανέφεραν πηγές που είναι κοντά σε αυτούς που χειρίζονται τον φάκελο έτσι επιβεβαιώνεται η πληροφορία που είχε το κανάλι  M6.
Η φωτογραφία στάλθηκε από εξερχόμενο μήνυμα της εφαρμογής WhatsApp προς ένα νούμερο βορειοαμερικάνικο διευκρίνισε μια από τις πηγές.
Δεν έχει εντοπιστεί η επαφή του Yassin Salhi που έγινε αποδέκτης του μηνύματος και αυτό το νούμερο θα μπορούσε να είναι ένα μεταβατικό εκτροπής για άλλον προορσμό.(lavenir 27/6/15)
Το κεφάλι βρέθηκε κρεμασμένο στο φράχτη πλαισιωμένο από 2 ισλαμικές σημαίες. Oι σημαίες «είχαν πάνω τους την  Chahada» την ομολογία πίστης του ισλάμ.H μία ήταν λευκή και η άλλη μαύρη.
Ο στρατολόγος του είναι είναι γάλλος εξισλαμισθείς είναι ο Φρεντερίκ Ζαν Σαλβί γεννήθηκε στην Πονταρλιέρ και είναι 36 χρονών.Συλλαμβάνεται το 2000 και εκτείει ποινή για διακίνηση ναρκωτικών κι εκεί εξισλαμίστηκε και ριζοσπαστικοποιείται. Το 2010 καταζητείται από αρχές Ινδονησίας για επίθεση της Αλ Κάιντα στη Τζακάρτα.
dimpenews.com