Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Αλβανικά Σχόλια για το γραφείο ‘Αντιτρομοκρατίας’ του Ισραήλ στα Τίρανα…

Ο γνωστός  Αλβανός συγγραφέας και αρθρογράφος στην πΓΔΜ,  Κιμ Μεχμέτι,  σχολίασε στη στήλη του τη  δημιουργία ενός ‘αντιτρομοκρατικού γραφείου’ του Ισραήλ στα Τίρανα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το άμεσο αποτέλεσμα της επίσκεψης της υπουργού Άμυνας της Αλβανίας, Όλτα Τζάσκα, 
 στο Ισραήλ ήταν το άνοιγμα του ‘Ισραηλινού Γραφείου Αντιτρομοκρατίας στα Τίρανα’ που θα διευθύνεται από τη γνωστή ισραηλινή υπηρεσία «Mossad».
Έτσι - γράφει ο συντάκτης- από εδώ και πέρα, όχι πλέον κρυφά, αλλά ανοιχτά, η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ αναμένεται να παρακολουθεί τις δραστηριότητες των Αλβανών για να προστατεύσει το Ισραήλ, «επιτηρώντας και καταπολεμώντας τους Αλβανούς τρομοκράτες!».
»Και το εκπληκτικό είναι ότι  στις συζητήσεις που έγιναν στα Τίρανα, όσο και στην Πρίστινα, δεν αντιμετώπισαν καθόλου το πρόβλημα, ίσως γιατί όλοι φαίνεται να είναι εξοικειωμένοι με αυτήν τη δυτική ‘αξία’ που εμπλουτίζει τους Αλβανούς!
Ή, μήπως συμφώνησαν την πιθανότητα σε παγκόσμιες διαθρησκευτικές μάχες η Αλβανία πρέπει να κατευθυνθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες!», γράφει ο Μεχμέτι.
(Στοιχεία από Koha Jone)