Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Iσλαμιστής έδειρε νοσοκόμα σε λεωφορείο επειδή φόραγε σορτσάκι...

Η Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου έναν άνδρα (Τούρκο) που επιτέθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου σε μια νεαρή γυναίκα μέσα σε αστικό λεωφορείο επειδή ήταν «απρεπώς» ντυμένη.
Ο δράστης χτύπησε και τραυμάτισε την κοπέλα, μέσα στο λεωφορείο, επειδή φορούσε σορτσάκι.

nosokomaΗ 23χρονη νοσοκόμα που ξυλοκοπήθηκε μέσα στο λεωφορείο επειδή φόραγε σορτσάκι.

Η Αστυνομία κατάφερε να αναγνωρίσει τον δράστη, να εντοπίσει την κατοικία του και να τον συλλάβει.
Ο 35χρονος Αμπντουλάχ Τσακίρογλου κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην Α.Τ. (φωτο), την κλώτσησε στο πρόσωπο μέσα στο λεωφορείο και ούρλιαζε ότι «όσες φοράνε σορτσάκια πρέπει να πεθάνουν».

islamistisΧαμογελαστός ο δράστης κατά τη σύλληψή του. Λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Τσακίρογλου εργάζεται ως σεκιουριτάς σε ιδιωτική εταιρεία. Με το λεωφορείο επέστρεφε στο σπίτι του μετά τη δουλειά, μέχρι που είδε τη νεαρή και «τρελάθηκε».
Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Τα σορτσάκια δεν είναι ευπρεπή. Αυτός είναι ο λόγος που θύμωσα και έκανα ό,τι έκανα».
Εν τω μεταξύ η Α.Τ., που είναι νοσοκόμα, κατά την επίσκεψή της στο αστυνομικό Τμήμα για να αναγνωρίσει τον άνδρα που της επιτέθηκε, δήλωσε πολύ χαρούμενη που τον έπιασαν.
Ευχαρίστησε επίσης και τον μοναδικό συνεπιβάτη της στο λεωφορείο που τη βοήθησε μετά την επίθεση.
Ο αδελφός του δράστη δήλωσε με τη σειρά του ότι ο 35χρονος πάσχει από σχιζοφρένεια και αρνείται να ακολουθήσει θεραπεία.
Ενδιαφέρον είναι ότι στην Τουρκία ένας σχιζοφρενής ισλαμιστής μπορεί να εργάζεται ως σεκιουριτάς.
Πάλι καλά που μόνο χτύπησε την κοπέλα, θα μπορούσε να είχε διαπράξει και χειρότερα.
Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο «σχιζοφρενής» ισλαμιστής σεκιουριτάς που ξυλοκόπησε τη νοσοκόμα, μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος από τις Αρχές. Τουρκική ισλαμιστική Δικαιοσύνη.