Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Μιλά για τις ζημιές και τα προβλήματα που προκαλούν

Oμάδα προσφύγων προκάλεσε σοβαρές βλάβες
Δήμαρχος Λέρου: Παρέμβαση Μουζάλα-Τόσκα για τους πρόσφυγες
Την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα,
 για την πιστή τήρηση του ωραρίου κυκλοφορίας των προσφύγων και την εφαρμογή του σχετικού κανονισμού λειτουργίας ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, επισημαίνοντας ότι έχουν προκληθεί πολλά και σοβαρά προβλήματα στο νησί.

Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ομάδα προσφύγων προκάλεσε σοβαρές βλάβες στον δημοτικό φωτισμό, πετροβολώντας τις λάμπες από τα Τεμένια έως τον Ξηρόκαμπο, ενώ βεβήλωσε εκκλησάκι της περιοχής και προκάλεσε ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες του νησιού.

«Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και απειλούν πως θα αναλάβουν εκείνοι τον νόμο στα χέρια τους, αφού από τη μία βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται κι από την άλλη φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα των ιδίων και των παιδιών τους», αναφέρει ο κ. Κόλλιας στην επιστολή του προς τους δύο υπουργούς.