Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Στρατιές "Ευρωπαίων" μουσουλμάνων εντάσσονται στην ISIS -

"Ωρολογιακή βόμβα" για την Δύση και την Ελλάδα
Σε πληγή για ολόκληρη της Ευρώπη και δεν αποκλείεται και για την Ελλάδα είναι οι ισλαμιστές οι οποίοι σε τεράστιους αριθμούς έχουν καταφύγει στην Μέση Ανατολή για να πολεμήσουν τους «απίστους» στον «ιερό πόλεμο» κάτι που δείχνει όχι μόνο την έκταση του προβλήματος αλλά και την αποτυχία του κοινωνικού μοντέλου του πολυπολιτισμού
που προωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για όλες τις χώρες.
Όπως αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι, ο αριθμός των Δυτικών που έχουν μεταβεί στη Συρία και το Ιράκ για να ενταχθούν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους έχει αυξηθεί, φτάνοντας τους 3.400.
Ο στρατός ακραίων του Ισλαμικού Κράτους αριθμεί, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, πάνω από 31.000 άτομα.
Βέβαια αυτοί οι αριθμοί είναι πιθανό να είναι πολύ συντηρητικοί καθώς πηγές από ειδησεογραφικά πρακτορεία της Μέσης Ανατολής και υπηρεσίες πληροφοριών των χωρών αυτών τους ανεβάζουν στους 150.000!
Εξ αυτών 20.000 είναι οι ξένοι μαχητές – τέσσερις χιλιάδες περισσότεροι από το περασμένο φθινόπωρο – ενώ 3.400 προέρχονται από τις δυτικές χώρες.
«Οι χώρες της Ευρώπης καθώς και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να παρακολουθούν διαρκώς τη "ροή φυγής" εξτρεμιστών και να λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να τους εμποδίζουν την έξοδο», λέει αμερικανός αξιωματούχος, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως μία σειρά από πρωτοβουλίες δυτικών κυβερνήσεων καθώς και τα πλήγματα των αεροπορικών επιδρομών του διεθνούς συνασπισμού σε Ιράκ και Συρία θα αντιστρέψουν την τάση προς τον εξτρεμισμό.
Διεθνείς παρατηρητές, πάντως, που υπενθυμίζουν πως πολλοί μαχητές περνούν μέσω Τουρκίας στα εδάφη ελέγχου του Ισλαμικού Κράτους, εκφράζουν αμφιβολίες για τη διάθεση της τουρκικής κυβέρνησης να παρέμβει καθώς στόχος της Τουρκίας είναι η ανατροπή της κυβέρνησης της Συρίας και η αποδυνάμωση του κουρδικού στοιχείου στο Ιράκ κάτι που τους φέρνεις κοντά στους ισλαμιστές.
Το ISIS είναι κατασκεύασμα. Είναι ένα ξεκάθαρο κατασκεύασμα στο οποίο κατασκεύασμα εμπλέκονται πολλοί φορείς με συγκεκριμένους σκοπούς. Είναι τα κράτη του Κόλπου με κύρια και πιο σημαντική ίσως τη Σαουδική Αραβία, αλλά είναι και οι δυτικές δυνάμεις, που στήριξαν έμμισθα τη δημιουργία αυτού του κατασκευασμένου μορφώματος που ονομάζεται ISIS.
Εδώ θα έλεγα ότι υπήρξε ανοχή της Δύσης στη δημιουργία του μορφώματος και βέβαια της Τουρκίας. Η Τουρκία είναι η χώρα η οποία αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είναι η δίοδος. Μαζί με την Ιορδανία βέβαια.
Ο Ομπάμα είπε ότι δεν θα τους δώσω τον θρησκευτικό πόλεμο που θέλουν. Η εκπρόσωπος μάλιστα του Λευκού Οίκου απέδωσε το όλο φαινόμενο στην πείνα και τη φτώχεια!
Έτσι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει σε ένα πόλεμο με ξεκάθαρα θρησκευτικό χαρακτήρα για τους περισσότερους.
Η Ελλάδα δεν είναι χώρα η οποία είναι απόλυτα αποστειρωμένη από ανθρώπους αυτής της ιδεολογίας. Πρώτα από όλα θα πρέπει να αλλάξει το Δουβλίνο 2 τα δε σύνορα πρέπει να ενισχυθούν γιατί οι λαθρομετανάστες δεν είναι όλοι "θύματα πολέμου" όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν αλλά και θύτες και το σημαντικότερο κανένας δεν ξέρει ποιοι είναι και τι αποσκοπούν . Εάν δεν αλλάξει η χώρα μας θα βρίσκεται σε μια διαρκώς επώδυνη κατάσταση. 
Τα πρόσφατα γεγονότα στην Λιβύη δείχνουν πόσο κοντά και στην Ελλάδα είναι οι καταστάσεις που ζει η χώρα της Βόρειας Αφρικής μετά την κατάρρευση του Καντάφι με ευρωπαική πρωτοβουλία και την ενίσχυση των ισλαμιστών από συγκεκριμένες χώρες όπως η Τουρκία κάτι που αποκάλυψε και επίσημα ο πρωθυπουργός της αφρικανικής χώρας.
Και το μεγάλο πρόβλημα θα δημιουργηθεί όταν η μάζα που θα λάβει εντολή για «μαζική επίθεση» στην Ευρώπη με την Ελλάδα να είναι ο πρώτος σταθμός και όχι μόνο στην διάρκεια του περάσματος...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr