Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο Ερντογάν υπαίτιος για τα εγκλήματα πολέμου στην Συρία

IΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ:»ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΙΝΤΛΕΜΠ»
EIΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ……………………cblvcsfveaa0o-q menschenfresser-mit-kc3b6pfen gefangener-soldat-cbl5f25usaefgqn
dimpenews OI ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ
dimpenews OI ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ

ugguhuomhhi
XIΛΙΑΔΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΙΝΤΛΕΜΠ
Captθγηθοήθοήοίθ
Εξεγερμένοι ισλαμιστές συμπεριλαμβανομένων της Αλ Νούσρα συριακό παρακλάδι της Al-Qaïda πήραν τον έλεγχο μεγάλων τμημάτων της πόλης Ιντλέμπ της Συρίας.Αυτή η εξέλιξη επέρχεται για πρώτη φορά μετά τον τετραετή πόλεμο.
dimpenews OI IΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΙΝΤΛΕΜΠ
dimpenews OI IΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΙΝΤΛΕΜΠ

Ο συριακός στρατός προβάλλει σθεναρή αντίσταση στις ορδές των τζιχαντιστών και δείχνει αποφασισμένος να μην παραδώσει την πόλη. Μάχες σώμα με σώμα:
dimpenews O ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΛΕΜΠ
dimpenews O ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΛΕΜΠ
Captγτ77υ79υ99θ8θιCaγιθηθοήθοήιοΤις πληροφορίες αυτές μεταδίδουν σήμερα Σάββατο  μαχητές κι μια ομάδα που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα.Το Idlib είναι μια πόλη 100.000 κατοίκων πλησίον της βασικής οδικής αρτηρίας που συνδέει την Δαμασκό με το Χαλέπι και ομοίως βρίσκεται κοντά στην παραθαλάσσια επαρχία της Λαττάκεια  ορμητήριο του σύριου προέδρου Bachar al-Assad. (Dailymail 28/3/15)

Μέσα που υποστηρίζουν το συριακό στρατό δημοσιοποιούν λίστα με 52 ονόματα τρομοκρατών που σκοτώθηκαν στο Ιντλέμπ και αμφισβητούν από την πλευρά τους την προέλαση των ισλαμιστών.Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι: μονάδες του στρατού και πολιτοφύλακες προκάλεσαν σοβαρές απώλειες στον εχθρό που διείσδυσε στα περίχωρα του Εθνικού Μουσείου και σε πολυάριθμες βιομηχανικές ζώνες στην ανατολική είσοδο της πόλης του  Idlib και εξολόθρευσαν εκατοντάδες τρομοκράτες.
CapyfyffffffffffffffffffffffffffffffCaptçuuçuçiç
Σφοδρές μάχες μένονται από δρόμο σε δρόμο μέσα στην πόλη. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι χιλιάδες τιζχαντιστές εισήλθαν από την Τουρκία και μάλιστα από την περιοχή Hatay με προορισμό να ενισχύσουν τους ομοιδεάτες τους στο Ιντλέμπ.Κατέλαβαν και κτίριο της Φιλοσοφικής σχολής στην πόλη.
dimpenews IΣΛΑΊΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΝΤΛΕΜΠ
dimpenews IΣΛΑΊΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΝΤΛΕΜΠ


To παρατηρητήριο του Λονδίνου που πρόσκειται στην συριακή αντιπολίτευση μεταφέρει ότι οι ισλαμιστικές οργανώσεις Ahrar al-Sham, Jund al-Aqsa, Islamic τάγματα, αντάρτες του FSA και Jabhat al-Nusra πήραν τον έλεγχο της πόλης Idlib.Η πληροφορία αυτή χρήζει διασταύρωσης αφού μέχρι και η daily mail μιλάει για τμήματα της πόλης που ελέγχονται από τους εξτρεμιστές:Eπίσης το κρατικό sana αναφέρει ότι μονάδες του στρατού και εθελοντές συγκεντρώνονται στο νότο της πόλης Idlib για να αντιμετωπίσουν χιλιάδες τρομοκράτες που εισέβαλαν από την Τουρκία.Ο συριακός στρατός κατόρθωσε να αποκρούσει τους τρομοκράτες στην ΝΔ πλευρά της πόλης και στο Νότο του  Idlib και δεσμεύθηκε σε  σφοδρές μάχες με τους εξτρεμιστές και τους προκάλεσε μεγάλες απώλειες.
update 20:30΄΄ site από την Λαοδίκεια Λαττάκεια μεταφέρει ότι ένα κύμα προσφύγων και εκτοπισμένων από την πόλη του
Idlib αναμένεται να φθάσει τις επόμενες ώρες στην Λαττάκεια.Μαρτυρίες σοκαριστικές των ανθρώπων που πέτυχαν να εγκαταλείψουν την πόλη.Μιλούν για ομαδικές εκτελέσεις δεκάδων πολιτών από τους τζιχαντιστές και τις παραφυάδες της συριακής αντιπολίτευσης κυρίως γυναικόπαιδων στην περιοχή του Idlib.Οι δυνάμεις της αλ Νούσρα έχουν πάρει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον έλεγχο της πόλης.
dimpenews.com