Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

TO ΠΡΩΤΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ


Άρχισε σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου, στην πόλη Φατίμα της Πορτογαλίας - παρουσία του Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας και πολλών επισήμων -, το Δεύτερο Παγκόσμιο Συνέδριο για θέματα αναπτύξεως του Θρησκευτικού Τουρισμού.
Στο συνέδριο αυτό έχουν προσκληθεί και θα παραστούν Αρχηγοί Κρατών και εκπρόσωποι των Χριστιανικών Ευρωπαϊκών Εκκλησιών και άλλων θρησκειών.
Τελεί υπό την αιγίδα και τη γενική διεύθυνση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Την Εκκλησία της Ελλάδος με απόφαση της Ιεράς Συνόδου θα εκπροσωπήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, Γραμματεύς του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.
Σύμφωνα με το καταρτισθέν πρόγραμμα θα αναφερθεί κατά την δεύτερη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου στην δημιουργία και στις δραστηριότητες του Συνοδικού Γραφείου Αναπτύξεως των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διαπολιτισμικά συνέδρια όπου θυμίζουν ΟΗΕ θρησκειών και παγκοσμιοποίηση αυτών με την βούλα του Ισραήλ. . Τα τελευταία χρόνια εν ονόματι του τουρισμού της παγκόσμιας κρίσης και του περιβάλλοντος κ.α εντείνονται οι συνεστιάσεις και τα διαχριστιανικά συνέδρια με ένα προσωπείο, που δεν ειναι άλλο από την επιβολή του Βατικανού σε άλλες θρησκείες και κυρίως στην ορθόδοξη εκκλησία με σκοπό την υποταγή της στα πιστεύω της Ρωμαιοκαθολικής αίρεσης. Έπειτε συνέχεια και πείσμα από το Βατικανό…..