Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ‘ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ’ ΤΖΑΜΙ

Η κυβέρνηση, τα χουντοκάναλα, τα αριστερά αντιπολιτευόμενα κόμματα, και η μαύρη « επιθεωρήτρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων » των ΗΠΑ κ.Μακντούγκαλ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να ανεγερθεί στην Αθήνα, ένα Τζαμί για τις εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζουν στη χώρα μας.Από πρώτη άποψη φαίνεται σαν υπόθεση ελεύθερης άσκησης της θρησκευτικής λατρείας. Και απέναντι σε αυτό το αίτημα, κάθε δημοκράτης το ελεύθερος άνθρωπος, θα πρέπει να τοποθετηθεί θετικά.Ωστόσο,οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έχουν στη διάθεσή τους 155 Τζαμιά, στην ευρύτερη περιφέρεια της Αθήνας. Περισσότερα από τις ορθόδοξες εκκλησίες. Επομένως δεν υπάρχει ζήτημα ελεύθερης άσκησης της θρησκευτικής λατρείας.Τα χουντοκάναλα, τα κόμματα, (Παπανδρέου,αλ-Αλαβάν, και αλ-Παπαρήγα) και η κυβέρνηση προσπαθούν να μας πείσουν ότι χρειάζεται ένα «επίσημο Τζαμί»....»»»»Το «ένα και επίσημο Τζαμί», είναι ένα τεράστιο πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει ένα και ενιαίο ισλάμ. Δεν είναι μόνο οι διαφορές ανάμεσα στους Σιίτες και τους Σουνίτες.Οι ερμηνείες του κορανίου είναι πολύ διαφορετικές στον αραβικό κόσμο.Το Τζαμί στην Αθήνα, είναι σχέδιο, της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο υποστηρίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.Η Σαουδική Αραβία, είναι η πνευματική εστία του Βαχαμπιτισμού (Wahabism).Τι είναι πραγματικά ο Βαχαμπιτισμός ;Πολλοί στη δύση το θεωρούν εξτρεμιστική παρέκκλιση που δεν είναι το πραγματικό και αληθινό ειρηνικό Ισλάμ. Ο Βαχαμπιτισμός δεν είναι μια χωριστή αίρεση.Ειναι το αυθεντικό Ισλάμ του 7ου αιώνα. Για τους πιστούς δεν υπάρχει κανένα πράγμα αποκαλούμενο βαχαμπιτισμός, αλλά μόνο αληθινό Islam.
Οι Σαουδαράβες φοιτητές και ο μέσος Σαουδαράβας πιστεύει ότι το δικό τους Ισλάμ είναι και το αληθινό.Αυτή η «αίρεση» του ισλάμ δημιουργήθηκε από τον Μοχαμετ Ιμπν Βαχάμπ (1115-1206 AH/ 1703-1791- CE), (Mohammad Ibn Wahab), στο τέλος του 18ου αιώνα και οδήγησε σε θεμελιώδεις αλλαγές του Ισλάμ, στην επιστροφή στο ισλάμ του Μωάμεθ με βάση όμως τα θεολογικά κείμενα και τις ερμηνείες του Βαχάμπ.Ο Ibn Wahab σπόυδασε στην αγγλοκρατούμενη Βαγδάτη και γνωρίστηκε με τους αγγλοεβραίους πράκτορες και ανέλαβε την αποστολή να ενωθούν οι άραβες της αραβικής χερσονήσου και να στραφούν κατά της οθωμανικής αυτοκρατορίας.Τον 19ο αιώνα, ένας από τους φύλαρχους ο Μοχάμετ Ιμπν Σαούντ ( Ibn Saud),εμίρης της ad-Dir'iyah, δέχθηκε τον Βαχάμπ στον καταυλισμό του, και ασπάστηκε το δόγμα των βαχαμπιτών.Το 1791 όταν πέθανε ο Βαχάμπ οι περισσότεροι καταβλισμοί στην Αραβία ακολουθούσαν το δόγμα του και τους Σαούντ. Κατόπιν αυτού η Μεγάλη Βρετανία βοήθησε κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκόσμιου πολέμου, την οικογένεια των Σαούντ για να αποτινάξουν τον οθωμανικό έλεγχο και να αναλάβουν οι Σαούντ τον έλεγχο της αραβικής χερσονήσου, και να περιέλθει η Παλαιστίνη στους ΡότσιλντΟι Σαούντ και ο Βαχαμπιτισμός επομένως , είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τους αγγλο-εβραιο-αμερικανούς τραπεζίτες.Κατόπιν ήρθε ο πλούτος του πετρελαίου.Οι Σαουδάραβες δεν έχουν βασιλιάδες.Οι Σαούντ είναι « προστάτες του ισλάμ». Αυτός είναι ο τίτλος τους.Ο Βαχαμπιτισμός επιμένει ότι το Ισλάμ πρέπει να εξαπλωθεί και να «κατακυριεύσει» τη Γη. Αυτή την αποστολή πρέπει να εκπληρώσουν οι Σαούντ.

Η Σαουδική Αραβία μετά δολάρια του πετρελαίου προσπάθησε και προσπαθεί να επιτύχει τη διάδοση της αληθινής θρησκείας με το χρήμα, αφού απέτυχε το σπαθί στην Κωνσταντινούπολη και το Πουατιέ.Δισεκατομμύρια δολαρίων δαπανήθηκαν από την Σαουδική Αραβία για να διαδοθεί ο Βαχαμπιτισμός σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο, με την οικοδόμηση χιλιάδων μουσουλμανικών τεμενών , θεολογικών σχολών (Madrassahs), ισλαμικών κέντρων, κλπΤο Πακιστάν πλημμύρισε με madrassas Wahabi (ισλαμικά σχολεία ή εργοστάσια της τρομοκρατίας) που ήταν η κύρια εστία παραγωγής Ταλιμπάν και η βάση της δύναμης της Al-Qaeda Jhadi .Η επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης έγινε από Σαουδάραβες βαχαμπίτες. Ο Οσάμα μπιν Λάντεν είναι ένας αφιερωμένος Wahabite.Το μεγάλο κόλπο των αγγλο-εβραιο-αμερικανών τραπεζιτών, ξεκίνησε το 1979 με την ανατροπή του Σάχη και την εγκατάσταση το θεοκρατικού καθεστώτος Χομεϊνί με στόχο τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, με την εξαγωγή μουσουλμανικού φανατισμού στις μουσουλμανικές δημοκρατίες.Η Αμερική απέναντι στον σιιτικό φανατισμό πρόσθεσε τον σουνίτικο Βαχαμπιτισμό Οι Βαχαμπίτες διδάσκουν ότι το ιρανικό Σιιτικό ισλάμ , που σέβεται διαφορετικούς θεολόγους και ερμηνευτές του κορανίου , είναι μια αίρεση που ιδρύθηκε από τους Εβραίους για να καταστρέψει το Ισλάμ.
Ο Πόλεμος Ιρακ-Ιράν χρηματοδοτήθηκε και καθοδήγηθηκε από τη Σαουδική Αραβία.Επομένως είναι ζωτικά αναγκαίο να αντιληφθούν όλοι ότι το «σαουδαραβικό Τζαμί» στην Αθήνα, δεν αφορά στους δύστυχους λαθρομετανάστες αλλά στην διάδοση του Βαχαμπιτισμού και του Φουνταμεταλισμού.Ο δε μιναρές, θα είναι το σύμβολο και της επέκτασης στην Αθήνα στο κέντρο του ελληνικού πολιτισμού στην πόλη της Αθηνάς , στην πόλη τον Παρθενώνα στην πόλη του Πλάτωνα και του Επίκουρου, στην πόλη το Αισχύλου και του Αριστοφάνη. Και που θέλουν να χτίσουν το Τζαμί; Στον Ελαιώνα. Πάνω στην Ιερά οδό. Μόλις 3 χιλιόμετρα από την Ομόνοια και μόνο 2 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη και τον Κεραμεικό. Στο Κάλλιστον Προάστειον». Θα τρίζουν τα κόκαλα του Περικλή Γιαννόπουλου, του Σικελιανού και όλων των πεθαμένων μας.Γι αυτό. Όχι στο Σαουδαραβικό Τζαμί.Οχι στους Βαχαμπίτες. Όχι στον Μιναρέ.Όχι στους Αμερικανούς πράκτορες .Η ελληνική δημοκρατία πρέπει να ηττηθεί και στους μουσουλμάνους ότι θα μπορούν να έχουν την ελευθερία να πιστεύουν αυτό που θέλουν. Όχι αυτό που θέλουν να τους επιβάλουν.Ολοι τώρα στον αγώνα.Σπύρος Χατζάραςhttp://deltio11.blogspot.com/