Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο Α' ΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Ο Α΄ ΓΕΣ της Τουρκίας στο … Τείχος των Δακρύων Μετά τη δημοσίευση της είδησης για συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τουρκίας , δεκατέσσερις ημέρες πριν από την άσκηση δίωξης εναντίον του κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ και του πρωθυπουργού Ερντογάν, σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας που φέρει τον αρχηγό του στρατού ξηράς της Τουρκίας Ιλκέρ Μπασμπούγ να προσεύχεται στο Τείχος των Δακρύων, στην Ιερουσαλήμ. Πιθανόν να είναι Ντολμές (Ντοενμέχ), κάτι που απ’ότι φαίνεται είναι πολύ συνηθισμένο στους ανώτερους κύκλους της γείτονος, Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι δημοσιογράφοι βγαίνουν ανοικτά και λένε ότι ο Κεμάλ ήταν Ντομνέ…Πιθανόν να είναι Ντολμές (Ντοενμέχ), κάτι που απ’ότι φαίνεται είναι πολύ συνηθισμένο στους ανώτερους κύκλους της γείτονος…Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι δημοσιογράφοι βγαίνουν ανοικτά και λένε ότι ο Κεμάλ ήταν Ντομνέ…Ο νέος ηγέτης των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων γεννήθηκε το 1943 στο Αφιόν Καραχισάρ και κατάγεται από το Μοναστήρι των Σκοπίων. Η καταγωγή του Μπασμπούγ από το Μοναστήρι μία περιοχή όπου υπήρχε παραδοσιακά σημαντικός αριθμός λεγόμενων ντονμέ (Εβραίων), που άλλαξαν πίστη και έγιναν μουσουλμάνοι, ενισχύει τις υποψίες για την πιθανή Εβραϊκή καταγωγή του Ιλκέρ Μπασμπούγ, ο οποίος πρόσφατα ενίσχυσε, το παρασκήνιο των φημών όταν τον περασμένο Ιούνιο φωτογραφήθηκε ενώ προσευχόταν στο τείχος των δακρύων στην Ιερουσαλήμ. Ο Μπασμπούγ φοίτησε στο γνωστό Λύκειο του Αφιόν, στο οποίο υπήρξαν επίσης μαθητές ο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ και ο τέως Πρόεδρος Αχμέτ Σεζέρ κι ακολουθώντας την πεπατημένη που θέλει τα φτωχόπαιδα της Τουρκικής επαρχίας να αναζητούν ένα καλύτερο αύριο στο στράτευμα, εντάχθηκε το 1955 στις τάξεις του Τουρκικού στρατού και σπούδασε στη στρατιωτική σχολή Κούλελι.
Σημαντική παρατήρηση είναι ότι το τελευταίο δωδεκάμηνο η εναέριες παραβιάσεις έφτασαν στο αποκορύφωμα της τελευταίας δεκαετίας. Να μην εκπλαγείτε από την θεωρία που αφόρα το εβραϊκό σύστημα να θέτει την Τουρκιά σαν καταλύτη απέναντι στην Ελλάδα για εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας. Στο παρασκήνιο υπάρχουν εκβιασμοί και συμφωνίες, βλέπε Ίμια, με ανταλλάγματα για την αποφυγή μίας γενικευμένης σύρραξης. Δεν είναι τυχαίο ότι σκόπιμα η Τουρκία δεν εντάσσεται στην ΕΕ.
Η μεγάλες δυνάμεις εδώ και δυο αιώνες καραδοκούν σε συνεργασία με την Τουρκία για τον διαμελισμό της Ελλάδος νίπτοντας τα χείρας τους μπροστά σε αβάσιμες κατά την ιστορία απειλές. Υποτίθεται ότι βρισκόμαστε στη ΕΕ και οποιαδήποτε παραβίαση τον συνόρων θα υποστηρίζεται από το σύνολο της.
Αντί αυτού υποστηρίζεται και αναγνωρίζεται οποιαδήποτε πρωτοβουλία θίγει τα εθνικά δικαιώματα της Ελλάδος, με πρωτοβουλίες και ανθρώπους πάντα του Σιωνιστικού καθεστώτος όπως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα