Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Steve Burton-General Hospital> Ο πρωταγωνιστής αποχώρησε από το σίριαλ αρνούμενος να εμβολιαστεί


Ο Steve Burton, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διάσημης τηλεοπτικής σαπουνόπερας στις ΗΠΑ, 
«General Hospital», φέρεται να αποχώρησε από τη σειρά αφού αρνήθηκε να συναινέσει με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά της COVID-19. Ο 51 ετών ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram την Τρίτη για να αναφερθεί στην αποχώρησή του.


«Ξέρω ότι υπήρξαν πολλές φήμες και εικασίες για εμένα και το General Hospital και ήθελα να το ακούσετε από εμένα προσωπικά», ανέφερε ο ηθοποιός σε ένα δίλεπτο μήνυμα. «Δυστυχώς, το General Hospital με άφησε να αποχωρήσω λόγω της υποχρεωτικής εντολής του εμβολίου».

Πηγή επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα της New York Post ότι o Burton δεν είναι πλέον μέρος του προγράμματος επειδή δεν ήταν σε θέση να συμμορφωθεί με την εντολή του εμβολίου που είχε τεθεί από την παραγωγή. Το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε γυρίστηκε στις 27 Οκτωβρίου, χωρίς να είναι γνωστή η ημερομηνία προβολής του.


Στο μεταξύ ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίσθηκε πρόσφατα ο πολύς Tony Fauci καθώς η πλειοψηφία των αστέρων του Holywood δεν έχει εμβολιασθεί.

–Ανησυχώ ιδιαίτερα για τον Brad (Pitt) και τον George (Clooney) που δεν έχουν εμβολιασθεί. Δεν θα είχα ύπνο εάν έκαναν την ίδια επιλογή ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Βασιλακόπουλος, ο Σαρηγιάννης και ο Ζώτος. Γνωρίζω ότι αυτοί οι Έλληνες φίλοι έχουν κάνει ήδη την 4η δόση του εμβολίου και όχι κάποιον φυσικό ορό ή placebo. Aλλά με τον Brad και τον George ανεμβολίαστους δεν έχω ύπνο…


Ο πρώην ηθοποιός του «The Young and the Restless», ισχυρίστηκε τότε ότι είχε ζητήσει εξαίρεση από τον εμβολιασμό εξαιτίας ιατρικών και θρησκευτικών ζητημάτων. Ωστόσο, η παραγωγή φέρεται να διέψευσε και τα δύο. «Ξέρειτε, πονάει όλο αυτό», συνέχισε. «Αλλά αφορά την προσωπική ελευθερία για εμένα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τη συμμετοχή μου στο General Hospital». Μου άρεσε εκεί, μεγάλωσα εκεί. Πιστεύω ότι όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγουν πολλές άλλες. Οπότε είμαι ενθουσιασμένος να δω τι φέρνει το μέλλον. Και ίσως μια μέρα, αν αρθούν αυτές οι εντολές, να μπορώ να επιστρέψω και να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως Τζέισον Μόργκαν», πρόσθεσε ο Burton, αναφερόμενος στον χαρακτήρα που ενσάρκωνε στο πρόγραμμα.



Ο Burton υποδύονταν τον Τζέισον από το 1991 στο δράμα του ABC. Παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας σκοτώθηκε το 2012, άρχισε να εμφανίζεται ξανά από το 2017. Στις αρχές της καριέρας του, το 1998, είχε κερδίσει ένα Daytime Emmy Award.


Τον Αύγουστο, ο Burton αποκάλυψε ότι κόλλησε κορωνοϊό όταν αυτός και ο συνεργάτης του Bradford Anderson ακύρωσαν κάποιες από τις παραστάσεις τους. Το ζευγάρι εμφανίζεται ως κωμικό και μουσικό δίδυμο, «Stone Cold and The Jackal».


Ο Burton δεν είναι ο μόνος σταρ της σαπουνόπερας που έγινε πρωτοσέλιδο πρόσφατα. Ο Ingo Rademacher, ο οποίος υποδύθηκε τον Jasper “Jax” Jacks, απολύθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα αφού φέρεται να αναδημοσίευσε σχόλια κατά των τρανσέξουαλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο 50χρονος επικρίθηκε από τους συμπρωταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένης της τρανς σταρ Κασσάντρα Τζέιμς. «Ντροπή σου. Έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Αισθάνομαι βαθιά απογοητευμένη που μια τέτοια δημόσια επίδειξη άγνοιας θα μπορούσε να προέλθει από την οικογένειά μας στο General Hospital», πρόσθεσε.

GENERAL HOSPITAL – “General Hospital” airs Monday-Friday, on ABC (check local listings). (Nick Agro via Getty Images)
STEVE BURTON

Λίγο μετά την εμφάνιση των σχολίων, ο Rademacher ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας: «Cassandra, σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Νομίζω ότι είσαι απόλυτο ταλέντο και είσαι επίσης πολύ όμορφη. Δεν νομίζω ότι ένας τρανσφοβικός άντρας θα το έλεγε αυτό. Νομίζω ότι είσαι πανέμορφος, πραγματικά». Ο Rademacher φέρεται επίσης να είναι ενάντια στις εντολές εμβολίων και εξέφρασε τις σκέψεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 Νοεμβρίου. «Θα σταθώ μαζί σας για να αγωνιστώ για την ιατρική ελευθερία», έγραψε.

  https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-protagonistis-toy-general-hospital-steve-burton-apochorise-apo-to-sirial-arnoymenos-na-emvoliastei-anisycho-gia-ton-brad-pitt-kai-ton-george-clooney-poy-paramenoyn-anemvoliastoi-exomologithike-o-fau/