Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Οριστικό τέλος στα «προνόμια» των διπλά εμβολιασμένων: «Υποχρεωτικά και τρίτη δόση» λέει ο Α.Φάουτσι


 «Απείθαρχοι» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί σύμφωνα με τον Α.Φάουτσι - «Παράθυρο» και για περισσότερες δόσεις

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι, υποστήριξε ότι πλέον θα χρειάζεται και τρίτη δόση του εμβολίου για να θεωρείται κάποιος πλήρως εμβολιασμένος, καθώς όπως είπε η φθίνουσα ανοσία των εμβολίων σε συνδυασμό με την παραλλαγή Δέλτα θα δημιουργήσει μια «διπλή έκρηξη» που θα επηρεάσει «ακόμη και τους εμβολιασμένους».

«Εάν διατηρείτε το επίπεδο της δυναμικής του ιού στην κοινότητα σε υψηλό επίπεδο - προφανώς τα άτομα που είναι πιο ευάλωτα είναι τα μη εμβολιασμένα - αλλά όταν έχετε έναν ιό τόσο μεταδοτικό όσο η παραλλαγή Δέλτα, στο πλαίσιο της φθίνουσας ανοσίας, αυτή η δυναμική θα επηρεάσει αρνητικά ακόμη και τους εμβολιασμένους. Άρα είναι διπλό χτύπημα. Η καταπολέμηση κάθε επικείμενης ιογενούς επίθεσης αυτό το χειμώνα εξαρτάται από το πόσα μανίκια θα σηκωθούν για περισσότερες δόσεις εμβολίων», είπε ο Φάουτσι σε μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που προβλήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής STAT 2021 την Τρίτη το απόγευμα

«Δεν θα είναι μόνο σημαντικό να πείσουμε τα περίπου 60 εκατομμύρια «απείθαρχους» ανθρώπους που δεν έχουν λάβει ακόμη την πρώτη τους δόση, αλλά και «πόσο καλά εφαρμόζουμε ένα ενισχυτικό πρόγραμμα», πρόσθεσε και τόνισε ότι οι αναμνηστικές δόσεις του εμβολίου για την COVID μπορεί να γίνουν το πρότυπο για έναν «πλήρη» εμβολιασμό.

Να σημειώσουμε ότι ο Α.Φάουτσι μιλώντας για την υποχρεωτική τρίτη δόση δεν αναφέρθηκε μόνο για τους άνω των 65 ετών, όπως πχ. γίνεται στην Γαλλία και εξετάζεται εδώ, αλλά για όλους τους πολίτες. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε «περισσότερες δόσεις εμβολίων», κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι μετά την τρίτη δόση θα έρθουν και άλλες. 

https://www.pronews.gr/ygeia/1034656_afaoytsi-ypohreotiki-i-triti-dosi-gia-na-theoreitai-kapoios-emvoliasmenos