Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Πανεπιστημιακή έρευνα φέρνει «σεισμό»: ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους!!!


Καταρρέουν όλα τα θεωρήματα περί υποχρεωτικού εμβολιασμού...
Επίσημη πανεπιστημιακή έρευνα δίνει ακόμα μία «σφαλιάρα» στην αυταρχική πολιτική επιβολής των εμβολίων!!!

Όπως αναφέρεται στην ιατρική ιστοσελίδα «medRxiv», η οποία δημοσιεύει έρευνες από μεγάλα πανεπιστήμιά, «Εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα έχουν παρόμοια ιικά φορτία σε κοινότητες με υψηλό επιπολασμό της παραλλαγής δέλτα SARS-CoV-2»!

Η έρευνα, αν και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, καθώς απαιτούνται παρόμοιες για να αξιολογηθεί, αποκαλύπτει ουσιαστικά πως με την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ οι εμβολιασμένοι κουβαλούν το ίδιο ιικό φορτίο με τους ανεμβολίαστους! ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑΧΕΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Η παραλλαγή SARS-CoV-2 B.1.617.2 (δέλτα) σχετίζεται με υψηλότερα ιικά φορτία και αυξημένη μεταδοτικότητα σε σχέση με άλλες παραλλαγές, καθώς και μερική διαφυγή από πολυκλωνικά και μονοκλωνικά αντισώματα.

Η εμφάνιση της παραλλαγής δέλτα έχει συσχετιστεί με την αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων και τα ποσοστά θετικών τεστ, ενδεικτικά της ταχείας εξάπλωσής».

Σε έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι:

«Τα αποτελέσματά μας, ενώ ήταν προκαταρκτικά, υποδηλώνουν ότι εάν τα εμβολιασμένα άτομα μολυνθούν με την παραλλαγή δέλτα, μπορεί να είναι πηγές μετάδοσης του SARS-CoV-2 σε άλλους. (…) Δεν βρίσκουμε καμία διαφορά στα ιικά φορτία όταν συγκρίνουμε τα μη εμβολιασμένα άτομα με άτομα που κόλλησαν τον ιό παρά τον εμβολιασμό»