Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Η Ρωσία θα κατασκευάσει τόσους SARMAT όσοι είναι και οι εχθροί της -Vid-



Περισσότερα Sarmats και νέα πυραυλικά συστήματα: Ο Karakaev μίλησε για τα σχέδια των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων 

Τώρα οι Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις είναι οπλισμένες με τα πιο πρόσφατα συστήματα πυραύλων - τα υπερηχητικά Avangards και τα πιο ισχυρά Sarmats.

 Ο Karakaev επιβεβαίωσε ότι ο αριθμός αυτών των συγκροτημάτων στα στρατεύματα θα αυξηθεί.

© Βίντεο: SEC "Zvezda" © Φωτογραφία: SEC "Zvezda"

Διαβάστε μας στο:

Το πρώτο και κύριο καθήκον για το μέλλον των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων είναι η υποστήριξη του επανεξοπλισμού και της ανάπτυξης μάχης στις πυραυλικές δυνάμεις. Ο Σεργκέι Καρακάεφ, Διοικητής των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων, μίλησε σχετικά σε μια συνέντευξη στο Military Acceptance στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda.


«Πρώτον, είναι καθήκον να υποστηρίξουμε την ομάδα στην οποία βρισκόμαστε. Συμπεριλαμβανομένου του σταδίου του επανεξοπλισμού με κατασκευή μάχης, που λαμβάνει χώρα ενεργά σήμερα στις πυραυλικές δυνάμεις. Να σημειώσω ότι το 95% της ομάδας βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα μάχης. Ακολουθεί η δημιουργία νέων πυραυλικών συστημάτων και, κατά συνέπεια, ο επανεξοπλισμός της ομάδας με αυτά τα πυραυλικά συστήματα. Και το επόμενο καθήκον είναι η ανάπτυξη του στρατιωτικού-τεχνικού δυναμικού, που μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε για το μέλλον», είπε ο Karakayev.


Τώρα οι Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις είναι οπλισμένες με τα πιο πρόσφατα συστήματα πυραύλων - τα υπερηχητικά Avangards και τα πιο ισχυρά Sarmats. Ο Karakaev επιβεβαίωσε ότι ο αριθμός αυτών των συγκροτημάτων στα στρατεύματα θα αυξηθεί.


«Ακόμα μεγαλώνει. Συνεχίζουμε τον επανεξοπλισμό με συγκροτήματα Avangard. "Sarmat" - πλησιάζουμε στο γεγονός ότι φέτος τέθηκε ήδη το πρώτο σύνταγμα σε υπηρεσία μάχης στον σχηματισμό Uzhur. Και τότε ο αριθμός τους θα αυξηθεί», είπε ο διοικητής.


Ο Karakaev σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή το επίπεδο των σύγχρονων όπλων στις πυραυλικές δυνάμεις είναι 83%. Το καθήκον των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους είναι να αυξήσουν το ποσοστό στο 86%.