Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

«Είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας»: Το ρωσικό πλήρωμα του ISS συνεχάρη τους συμπατριώτες του για την Ημέρα της Ρωσίας -Vid-

 

Οι αστροναύτες από τον ISS μίλησαν για την αυξανόμενη σημασία των διακοπών για την Πατρίδα κάθε χρόνο.

© Βίντεο: Roscosmos © Φωτογραφία: Roscosmos

Διαβάστε μας στο:

Το ρωσικό πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού από τον ISS συνεχάρη τους συμπατριώτες του για την Ημέρα της Ρωσίας. Οι κοσμοναύτες Oleg Artemiev, Denis Matveev και Sergei Korsakov μίλησαν για τη σημασία αυτής της γιορτής κάθε χρόνο για ολόκληρη τη χώρα.


«Είμαστε δικαίως περήφανοι για τη χώρα μας και πιστεύουμε στο μεγάλο μέλλον της. Θυμόμαστε πόσα έχουν κάνει οι προηγούμενες γενιές για την Πατρίδα μας. Η Πατρίδα δυνάμωσε χάρη στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή εργασία εκατομμυρίων ανθρώπων. Και σήμερα, η πίστη στις αξίες της ενότητας και του πατριωτισμού καθορίζει τη δύναμη και τη βιωσιμότητα της Ρωσίας», λέει ο Denis Matveev.


Ο Σεργκέι Κορσάκοφ, κατά τη διάρκεια των συγχαρητηρίων του, σημείωσε ότι η ιστορική διαδρομή που διένυσε η χώρα μας δείχνει ότι οι Ρώσοι είναι ικανοί να δημιουργούν και να δημιουργούν. Ο κοσμοναύτης πρόσθεσε επίσης ότι οι Ρώσοι ξέρουν πώς να είναι δυνατοί και να πετυχαίνουν τους στόχους τους μαζί.


Νωρίτερα, μια ομάδα ορειβατών ανέβηκε στο Ελμπρούς προς τιμήν της Ημέρας της Ρωσίας στο πλαίσιο του στρατιωτικού-πατριωτικού έργου «Russia - Moving Up». Η ομάδα περιελάμβανε Αντρέι Ιλνίτσκι, σύμβουλο του επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στρατιωτικό προσωπικό και υπαλλήλους του τμήματος, καθώς και πολίτες.