Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Οι ρώσοι διδάσκουν οτι κανένα αεροσκάφος δεν είναι ξεπερασμένο προς απόσυρση, όλα έχουν την αποστολή τους...

 
Πλάνα απο τα επιθετικά αεροσκάφη Su-25 εναντίον ουκρανικών θέσεων -Vid-

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε βίντεο με την καταστροφή καμουφλαρισμένων θέσεων και τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από επιθετικά αεροσκάφη Su-25

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδειξε βίντεο από το έργο μάχης των επιθετικών αεροσκαφών Su-25 των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης για την προστασία του Ντονμπάς.

Στο δημοσιευμένο υλικό, τα πληρώματα των αεροσκαφών επίθεσης εδάφους πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό μονάδων των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας. Όπως σημειώθηκε, οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σε ζευγάρια από χαμηλά υψόμετρα.


Οι Stormtroopers κατάφεραν να καταστρέψουν ουκρανικές καμουφλαρισμένες οχυρές θέσεις πεδίου και τεθωρακισμένα οχήματα, δήλωσε το ρωσικό στρατιωτικό τμήμα.


Μετά τις μάχιμες εξόδους, το μηχανικό και το τεχνικό επιτελείο συντήρησαν τα αεροσκάφη και προετοίμασαν εξοπλισμό αεροπορίας για επαναλαμβανόμενες μάχιμες εξόδους.


Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από χτυπήματα πυραύλων Alligator σε ουκρανικά οχυρά. Στη συνέχεια τα πληρώματα των ελικοπτέρων κατάφεραν να καταστρέψουν εχθρικό άρμα μάχης, τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού και όπλα σε εχθρική θέση.

Το υλικό ετοίμασαν οι Anna Nazaikina και Nikolai Baranov.