Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Νέα σοβαρή πρόκληση: Τούρκος αντιδήμαρχος ύψωσε τη σημαία της “ανεξάρτητης” Δυτικής Θράκης



Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις με τελευταίο περιστατικό αυτό με τον Τούρκο αντιδήμαρχο που συμμετείχε σε αγώνα κολύμβησης από το Καστελόριζο έως το Κας στα τουρκικά παράλια και ύψωσε σημαία της «ανεξάρτητης» Δυτικής Θράκης.

Πρόκειται για τον Τσεμ Κουρσάντ Χασάνογλου, αντιδήμαρχο του Οσμανγκάζι ο οποίος έλαβε μέρος σε κολυμβητικό αγώνα στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης «Lycian Kas» που διοργανώνεται για 23η φορά από τον τουρκικό δήμο Κας.

Παρ΄όλο που το φεστιβάλ είχε ως στόχο την προώθηση της ειρήνης ανάμεσα στις δύο χώρες και την ενίσχυση τις φιλίας των δύο λαών, ο Τούρκος αντιδήμαρχος τα έκανε όλα πέρα και αποφάσισε να εργαλειοποιήσει τον αγώνα προκειμένου να περάσει ένα δικό του μήνυμα-πρόκληση.

«Κολύμπησα 7,1 χλμ από το Καστελόριζο μέχρι την περιοχή μας Kας σε 2 ώρες και 41 λεπτά. Στη Γαλάζια Πατρίδα κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο. Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στη νεολαία της Τουρκικής Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης», έγραψε ο Τούρκος αντιδήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες με τον ίδιο να κρατά τη σημαία της “ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”, όσο και τη διαδρομή που φέρετε να διέσχισε κολυμπώντας.


Image

Πηγη: warnews247.gr

https://www.olympia.gr/1481506/apopsi/nea-sovari-proklisi-toyrkos-antidimarchos-ypsose-ti-simaia-tis-quot-anexartitis-quot-dytikis-thrakis/