Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Ρωσία: «Η αποστολή όπλων στην Ουκρανία από τους δυτικούς θα οδηγήσει σε παγκόσμια κατάρρευση»!


Σε μια δραματική προειδοποίηση προχώρησε πριν λίγο το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας μέσω της εκπροσώπου του Μαρίας Ζαχάροβα, με αποδέκτη και την Ελλάδα η οποία έσπευσε να παραδώσει βαρύ οπλισμό στο καθεστώς του Κιέβου.

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ η συνέχιση των αποστολών όπλων θα οδηγήσει σε «παγκόσμια κατάρρευση».

«Η αποστολή ξένων όπλων στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε παγκόσμια κατάρρευση», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τη Δευτέρα όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Παράλληλα το ρωσικό πρακτορείο, το TASS, επικαλέστηκε την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία δήλωσε πως «η Δύση στέλνοντας μισθοφόρους και στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία θα προκαλέσει καταστροφική εξέλιξη της κατάστασης εκεί


Υπενθυμίζεται ότι στο θέμα της αποστολής όπλων από την Ελλάδα (χωρίς να της το έχει ζητήσει κάνεις) είχε αναφερθεί εχθές η Μ.Ζαχάροβα η οποία είχε τονίσει μεταξύ άλλων:

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέλεξε να παρατηρεί σιωπηλά την εξόντωση των αμάχων στο Ντονμπάς, έγινε συνένοχος στην επί μακρόν γενοκτονία των κατοίκων στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

Τώρα στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, έχουν αναδειχθεί σε υποστηρικτές του καθεστώτος του Κιέβου και η ρωσοφοβική υστερία που προωθείται από τις αρχές έχει φτάσει σε σημείο ανάφλεξης.

Σε αυτή τη βάση, έχουν ληφθεί βαθιά λανθασμένες, εγκληματικές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής όπλων στην Ουκρανία.»