Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Με παράκτιο πυραυλικό σύστημα Bastion - ΒΙΝΤΕΟ -



Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε τα κέντρα υπηρεσίας πληροφοριών ραδιοσυχνοτήτων ή και ηλεκτρονικών επικοινωνιών των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή της Οδησσού με ένα χτύπημα από τα παράκτια πυραυλικά συστήματα Bastion, 
δήλωσε ο στρατηγός Igor Konashenkov, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σε ενημέρωση το Σάββατο.
«Το παράκτιο πυραυλικό σύστημα Bastion κατέστρεψε τα κέντρα υπηρεσίας πληροφοριών ραδιοσυχνοτήτων ή και ηλεκτρονικών επικοινωνιών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στους οικισμούς Veliky Dalnik και Velikodolinskoye στην περιοχή της Οδησσού», δήλωσε ο Koneshenkov.

Το σύστημα παράκτιας άμυνας Bastion με τον υπερηχητικό αντιπλοικό πύραυλο κρουζ Yakhont (Oniks) σχεδιάστηκε για την προσβολή διαφόρων τύπων δυνάμεων επιφανείας.

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών λέει ότι κατέστρεψε μια μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών στην περιφέρεια Ivano-Frankivsk (Δυτική Ουκρανία) με υπερηχητικούς πυραύλους Kh-47M2 K
inzhal.

Σιγά σιγά η Ρωσία κλιμακώνει την αντίδραση…Η Ρωσία χρησιμοποίησε προηγμένα οπλικά συστήματα σήμερα 1) υπερηχητικό πύραυλο Kh-47M2 Kinzhal 10 φορές ταχύτερο από διάδοσης φωτός στη Δ Ουκρανία. 2) το K-300P Bastion-P πυραυλικό σύστημα στην Οδησσό 3) το Tornado-G MLRS σύστημα στην περιοχή Κιέβου.


Oι ρώσικες δυνάμεις επιβεβαίωσαν την Παρασκευή ότι εισήλθαν στη Μαριούπολη..Ρώσικα τανκ σε πλήρη λειτουργία στην πόλη…

dimpenews.com