Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Η ''Αρκούδα'' δεν είναι τυχαίος όρος χαρακτηρισμού της Ρωσίας. Αμα την δείς να αγριεύει δεν τρέχεις και κάθεσαι ακίνητος


«Πες του ότι θα τους διαλύσω» – Οργισμένη αντίδραση του Πούτιν στον Αμπράμοβιτς για το «ραβασάκι» του Ζελένσκι

 O Ρώσος πρόεδρος δεν κάνει πίσω

Οργισμένη απάντηση έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν μετά το σημείωμα από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι που του παρέδωσε ο επιχειρηματίας Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, επιχειρεί το τελευταίο διάστημα να συμβάλλει στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας, προσπαθώντας μάλιστα να κλείσει ραντεβού συνάντησης ανάμεσα στους δύο προέδρους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Times, o Αμπράμοβιτς ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να συναντήσει κοντά στην Μόσχα τον Β. Πούτιν και να του παραδώσει ένα χειρόγραφο σημείωμα του Ζελένσκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρώσος πρόεδρος δεν άφησε πολλά περιθώρια και όταν διάβασε το σημείωμα απάντησε οργισμένος: «Πες του ότι θα τους διαλύσω».

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας επέστρεψε στην  Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκε με τον Ουκρανό πολιτικό Ρουστέμ Ουμέροφ, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, οι συζητήσεις εξελίχθηκαν «καλά» και σημείωσαν πρόοδο.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/313506/pes-toy-oti-tha-toys-dialyso-orgismeni-antidrasi-toy-poytin-ston-ampramovits-gia-to-ravasaki-toy-zelenski/