Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πρωτότυπες ουκρανικές εντολές με σχέδια προετοιμασίας επιθετικών επιχειρήσεων στο Ντονμπάς

Mykola Balan



Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πρωτότυπες ουκρανικές εντολές με σχέδια προετοιμασίας επιθετικών επιχειρήσεων στο Ντονμπάς.
Mykola Balan φωτο
  Το κείμενο της δημοσιευμένης μυστικής ουκρανικής διαταγής περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιο προετοιμασίας μιας από τις ομάδες κρούσης για επιθετικές επιχειρήσεις στο Donbass.

 Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πρωτότυπες ουκρανικές εντολές με σχέδια προετοιμασίας επιθετικών επιχειρήσεων στο Ντονμπάς © Φωτογραφία: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας Διαβάστε μας στο: 
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πρωτότυπα ουκρανικά έγγραφα με σχέδια προετοιμασίας για επιθετικές επιχειρήσεις στο Ντονμπάς. Η παρουσιαζόμενη μυστική διαταγή του διοικητή της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, συνταγματάρχη-στρατηγού Balan, έχει ημερομηνία 22 Ιανουαρίου 2022. Απευθύνεται στους επικεφαλής του βόρειου Κιέβου, της νότιας Οδησσού και των δυτικών εδαφικών τμημάτων της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας. Το κείμενο της διαταγής περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιο προετοιμασίας μιας από τις ομάδες σοκ για επιθετικές επιχειρήσεις στο Donbass. 

tvzvezda.ru
 Οι Ουκρανοί εθνικιστές, όπως φαίνεται από το κείμενο της διαταγής, σχεδίαζαν να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες συντονισμού μάχης έως τις 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να αρχίσουν να εκτελούν μάχιμες αποστολές ως μέρος της ουκρανικής επιχείρησης των συνδυασμένων δυνάμεων στο Donbass τον Μάρτιο του 2022. Υλικό που ετοίμασαν: Timur Sherzad, Nikolai Baranov

МО РФ опубликовало оригиналы украинских приказов с планами подготовки наступательных действий в Донбассе

© Фото: Минобороны России