Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Δείτε γιατί οι Ρώσοι επιτίθενται σε κτίρια εντός αστικού ιστού -BINTEO-


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από την καταστροφή ουκρανικού MLRS κρυμμένο σε ένα μη λειτουργικό εμπορικό κέντρο στο Κίεβο

 Σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, το βίντεο παρέχει απόλυτη απόδειξη της εγκληματικής χρήσης πολιτικών αντικειμένων από το καθεστώς του Κιέβου ως θέσεις βολής πυροβολικού και MLRS.

© Βίντεο: TRK "Zvezda" © Φωτογραφία: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας

Διαβάστε μας στο:

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα αντικειμενικά δεδομένα παρακολούθησης που δείχνουν την καταστροφή ουκρανικών εκτοξευτών πολλαπλών ρουκετών που ήταν κρυμμένοι σε ένα μη λειτουργικό εμπορικό κέντρο στο Κίεβο.


Ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov, σημείωσε ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κατοικημένες περιοχές και κοινωνικές εγκαταστάσεις ως «ανθρώπινη ασπίδα» - τοποθετούν πυροβολικά εκεί και εκτελούν μαζικά πυρά σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


«Έτσι, στα περίχωρα του Κιέβου, στην περιοχή Vynohradar, ουκρανικές εθνικιστικές μονάδες κάλυψαν κτίρια κατοικιών για αρκετές ημέρες και πυροβόλησαν εναντίον του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού από πολλαπλά συστήματα εκτόξευσης πυραύλων. Ταυτόχρονα, οι περιοχές του κοντινού εμπορικού κέντρου χρησιμοποιήθηκαν ως μεγάλη βάση για την αποθήκευση πυρομαχικών και την επαναφόρτωση πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης», ανέφερε ένα παράδειγμα ο Konashenkov.


Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες μέσω πολλών καναλιών επιβεβαίωσαν τις συντεταγμένες της θέσης του ουκρανικού MLRS. Παράλληλα άνοιξε και η θέση της αποθήκης με πυρομαχικά για πυραυλοβολικό.


Έτσι, στα δεδομένα καρέ βίντεο αντικειμενικού ελέγχου, φαίνεται πώς μια εγκατάσταση MLRS μπαίνει σε αυτό το εμπορικό κέντρο στα περίχωρα της πόλης για να καλύψει μετά από ένα βόλεϊ για επαναφόρτωση.


Το βράδυ της 21ης ​​Μαρτίου, όπως σημείωσε ο Konashenkov, αυτή η μπαταρία, που βρισκόταν σε ένα αδρανές εμπορικό κέντρο, καταστράφηκε από ρωσικά όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας.


Σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, το βίντεο παρέχει απόλυτη απόδειξη της εγκληματικής χρήσης πολιτικών αντικειμένων από το καθεστώς του Κιέβου ως θέσεις βολής πυροβολικού και MLRS.


Ο Ιγκόρ Κονασένκοφ είπε επίσης ότι η Ουκρανία χρησιμοποιεί το ανδρικό τμήμα του πληθυσμού της ως «τροφή για κανόνια».