Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Αμερικανός συνταγματάρχης: Ο Πούτιν έχει κερδίσει στην Ουκρανία – Τεράστιες ποσότητες όπλων από τη Δύση στα χέρια των Ρώσων


«Το 70% των Ρώσων στηρίζουν τον Β.Πούτιν λένε οι δημοσκοπήσεις»Αποκαλυπτικός ο συνταγματάρχης  ε.α. του αμερικανικού Στρατού Douglas Macgregor ο οποίος αναφέρει ότι η Ρωσία πρακτικά έχει κερδίσει στην σύγκρουση στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει οι ουκρανικές δυνάμεις είναι κυκλωμένες και διασκορπισμένες, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν έχει δώσει σαφείς εντολές να μην υπάρξουν ζημιές στις υποδομές και απώλειες στον άμαχο πληθυσμό και κατά συνέπεια η καθυστέρηση αυτή στην προέλαση των ρωσικών δυνάμεων έχει εκληφθεί ως αδυναμία από την Δύση, ενώ στην ουσία συμβαίνει το αντίθετο.

Η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, συνέχισε, θα μπορούσε να τελείωνε πολύ πιο γρήγορα εάν ο Πούτιν έδινε την εντολή στις δυνάμεις του να μην υπολογίζουν καμία απώλεια αμάχων ή πολιτικών υποδομών, αλλά μέχρι τώρα επιμένει στην αρχική του εντολή για αποφυγή πάση θυσία άσκοπων κτυπημάτων.

Όπως είπε ακόμη οι ΗΠΑ θέλουν την διαιώνιση της εμπλοκής της Ρωσίας στην Ουκρανία καθώς έτσι ελπίζουν ότι ο Πούτιν θα υποστεί φθορά, αλλά τα δεδομένα στο πεδίο λένε άλλα:

Οι Ρώσοι έχουν πιάσει τεράστιες ποσότητες δυτικών όπλων που έχει στείλει η Δύση ενώ οι απώλειές τους παραμένουν μικρές για το μέγεθος της επιχείρησης και των εμπλεκομένων δυνάμεων.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/amerikanos-syntagmatarxis-o-poutin-exei-kerdisei-stin-oukrania-terasties-posotites-oplon-apo-ti-dysi-sta-xeria-ton-roson/