Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οργισμένος Πούτιν για «προδότες και μπάσταρδους» που θα… καθαριστούν


Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο μήνυμά του το βράδυ της Τετάρτης προς τους Ρώσους για την εξέλιξη της εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Πούτιν αναφέρθηκε σε «προδότες και μπάσταρδους» οι οποίοι λειτουργούν ως «πέμπτη φάλαγγα» της δύσης, καθώς όπως είπε ζουν εκτός Ρωσίας αλλά βγάζουν χρήματα στη Ρωσία.

Μάλιστα έκανε λόγο για αυτοκάθαρση, και πως αυτούς ο ρωσικός λαός θα τους φτύσει όπως «ένα ενοχλητικό μυγάκι από το στόμα».

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε πως η Δύση προσπαθεί να διχάσει τη Ρωσία και να προκαλέσει εμφύλια αντιπαράθεση με τη βοήθεια της «πέμπτης φάλαγγάς» της.

«Υπάρχει ένας στόχος, η καταστροφή της Ρωσίας» υποστήριξε, λέγοντας ότι η Ρωσία θα αποκρούσει τέτοιες ενέργειες.

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η φυσική και αναγκαία αυτοκάθαρση της κοινωνίας μόνο θα ενισχύσει τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, τη συνοχή και την ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση. Κάθε λαός, ειδικά ο ρωσικός, είναι σε θέση να διακρίνει τους αληθινούς πατριώτες από τους μπάσταρδους και τους προδότες και θα τους φτύσει».

https://www.newsit.gr/kosmos/polemos-stin-oukrania-orgismenos-poutin-gia-prodotes-kai-mpastardous-pou-tha-katharistoun/3488555/