Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

H Ρωσία συνέλαβε και κρατάει 2 Αμερικανούς πράκτορες Μορμόνους μισιονάριους της

 
 
Δυο Αμερικανοί πολίτες συνελήφθηκαν και κρατήθηκαν στην στην πόλη του Ρωσικού Νότου το Novorossiysk, ανέφερε στο CNN την Τετάρτη το ΥΠΕΞ Ρωσίας.
« Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία για την κράτηση λίγων Αμερικανών πολιτών, » είπε η Maria Zakharova σ΄απάντηση σε ερώτηση για αναφορές κράτησης 2 μελών της  Church of Jesus Christ of Latter-day Saints/ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ .
Ο Eric Hawkins, ένας εκπρόσωπος τύπου για την Εκκλησία των Μορμόνων /Mormon church,είπε ότι οι αρχές συνέλαβαν 2 εθελοντές της εκκλησίας  στο Novorossiysk το απόγευμα της Παρασκευής ενώ αυτή ήταν σε ένα τοπικό συνεδριακό κέντρο/meetinghouse.
Το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ είπε στο CNN ότι οι 2 Αμερικανοί πολίτες κρατήθηκαν στο Novorossiysk, μια πόλη λιμάνι στη Μαύρη Θάλασσα.
« Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι 2 Αμερικανοί πολίτες κρατήθηκαν στο  Novorossiysk, στη Ρωσία, » είπε ένας αξιωματούχος σε ανακοινωθέν την Τετάρτη. « Δεν έχουμε μεγαλύτερη προτεραιότητα από την προστασία των πολιτών των ΗΠΑ στο εξωτερικό..Λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, δεν έχουμε καμιά επιπρόσθετη πληροφορία αυτή τη στιγμή. »cnn 6.3.19
Η Ελλάδα με αμερικάνικη οδηγία δεν δίνει βίζα σε ορθόδοξους Ρώσους μοναχούς ιερείς και προσκυνητές ή τους συλλαμβάνει ως πράκτορες ενώ οι Αμερικάνοι Μορμόνοι πράκτορες αλωνίζουν στην ελληνική επικράτεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπό την κάλυψη των μισιονάριων…
dimpenews.com