Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! Τούρκοι στρατιώτες αποκεφάλισαν Κούρδους συμμάχους των ΗΠΑ στη Συρία (βίντεο)

 Ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε από Τούρκο στρατιώτη στο Facebook σήμερα Κυριακή, δείχνει Τούρκους στρατιώτες να ποζάρουν δίπλα σε αποκεφαλισμένα πτώματα Κούρδων μαχητών της Συρίας, των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG),

 της κυρίως συνιστώσας των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) που μάχονται με την υποστήριξη των ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
  
Στο βίντεο ακούγονται άνδρες ντυμένοι με στρατιωτικές στολές να μιλάνε τουρκικά και να κρατάνε τα κομμένα κεφάλια των Κούρδων δημοκρατικών μαχητών.
Τα πλάνα σοκάρουν διότι μέχρι σήμερα είχαμε «συνηθίσει» να βλέπουμε τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος να αποκεφαλίζουν Κούρδους και άλλους. Βεβαίως ο ισλαμιστικός στρατός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μικρή διαφορά έχει από τους τζιχαντιστές.
Ανεξάρτητα από την αυθεντικότητα του βίντεο, οι Τούρκοι στρατιώτες έχουν αποκεφαλίσει αρκετές φορές στο παρελθόν Κούρδους μαχητές και έχουν φωτογραφηθεί κρατώντας τα κεφάλια τους.
Πριν μερικούς μήνες είχε διαρρεύσει ακόμα ένα βίντεο στο οποίο Τούρκοι στρατιώτες εκτελούσαν πισώπλατα δύο Κούρδισσες αντάρτισσες που είχαν πιάσει αιχμάλωτες.

Ο τουρκικός στρατός είναι γνωστό ότι δεν τηρεί συνθήκες ούτε σέβεται τους αιχμαλώτους. Εμείς οι Έλληνες το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό.

Δείτε εικόνες από το βίντεο: