Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Πραγματικό σύμβολο η Κορακάκη απο τα ερείπια δόξασε την Ελλάδα στα απέραντα της γής

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο δεν μπόρεσε να προπονηθεί καθώς στο χώρο που χρησιμοποιούσε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπήρχε τίποτα!

 – Οι στόχοι της ήταν εξαφανισμένοι, δεν είχε φτιαχτεί η ξύλινη κατασκευή που είχε υποσχεθεί ο Δήμος Δράμας

Πριν από 20 ημέρες περίπου έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους κι έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στην επιστροφή της γνώρισε την αποθέωση, βγήκε δεκάδες φωτογραφίες, έλαβε ατελείωτες υποσχέσεις, ωστόσο σήμερα το πρωί η Άννα Κορακάκη προσγειώθηκε στην (σκληρή) ελληνική πραγματικότητα.

Η περίφημη παράγκα, στην οποία προετοιμάστηκε η Χρυσή Ολυμπιονίκη, είχε γκρεμιστεί από το Δήμο Δράμας προκειμένου «να φτιαχτεί ένα προπονητήριο αντάξιο της», ωστόσο σήμερα όταν βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων (θα διεξαχθεί στην Ιταλία στις αρχές Οκτωβρίου) αντίκρισε το απόλυτο… τίποτα!

«Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω Ίντερνετ... Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη», δήλωσε η απογοητευμένη Άννα και συμπλήρωσε:

«Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία».

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο πατέρας και προπονητής Τάσος Κορακάκης ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την εικόνα που αντίκρισε και τις υποσχέσεις που δεν έχουν υλοποιηθεί.

Πηγή:www.dramini.gr

http://www.protothema.gr/sports/article/607037/video-i-aganaktisi-tis-annas-korakaki-gia-tin-eikona-tou-skopeutiriou-tis/