Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Άσαντ τρέλανε τους πάντες! Τι και άν τον πολεμάνε δεν καταλαβαίνει τίποτα

Ακούγεται παράλογο και είναι.
 Το υπουργείο Τουρισμού της Συρίας έφτιαξε σποτάκι μέσω του οποίου καλεί τους τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα για να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της. 


Μέσα από το βίντεο των δύο λεπτών, το οποίο φέρει τον τίτλο «Συρία, πάντα όμορφη», το καθεστώς Ασαντ  διαφημίζει τη χώρα ως τουριστικό προορισμό…
Ειδυλλιακές εικόνες του παραλιακού θέρετρου της Ταρτούς, σειρές από φοινικόδεντρα, χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας, θαλάσσια σπορ και ξένοιαστοι τουρίστες συνθέτουν το βίντεο που αναρτήθηκε τη Δευτέρα στη σελίδα του συριακού υπουργείου Τουρισμού στο facebook και έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου.
Φυσικά, στο βίντεο δεν γίνεται καμία αναφορά στο ότι η Συρία είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, εκατομμύρια Σύριοι αναγκάζονται να εγκαταλείχουν τη χώρα, οι βομβαρδισμοί είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα, ενώ οι τζιχαντιστές σφαγιάζουν και καταστρέφουν, οποιονδήποτε και οτιδήποτε βρεθεί στο πέρασμά τους. Φυσικά, δεν αναφέρεται ούτε ότι η ίδια η Ταρτούς είχε γίνει στόχος σειράς βομβιστικών επιθέσεων μόλις τον περασμένο Μάιο με δεκάδες νεκρούς.


Πηγή: Παραλογισμός: Το υπ.Τουρισμού της Συρίας με σποτάκι διαφημίζει τη χώρα ως τουριστικό προορισμό! [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/285970/paralogismos-yptoyrismoy-tis-syrias-me-spotaki-diafimizei-ti-hora-os-toyristiko#ixzz4J01OMews