Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ετοιμάζουν χτύπημα στο κέντρο της Ευρώπης

To Iσλαμικό Κράτος απειλεί να ανατινάξει «τον Λευκό Οίκο, Big Ben και τον πύργο του Άιφελ» δηλώνει ο εκπρόσωπος τύπου της οργάνωσης Abu Muhammad al-Adnani σε ηχητικό μήνυμα.
Στην πρώτη του ομιλία μετά από 2 μήνες Abu Muhammad al-Adnani δηλώνει επίσης ότι η oργάνωση αποδέχεται την  υποταγή που πρόσφατα ανακοίνωσε σε αυτήν η φρικαλέα σουνιτική ουαχαμπιτική Boko Haram της Νιγηρίας και διαβεβαίωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος θα συνεχίσει την επέκταση, διεύρυνσή του.
Στο ηχητικό μήνυμα στα αραβικά που μεταφράστηκε από το SITE Intelligence Group, ο Adnani ζητάει από τους μουσουλμάνους να «σπεύσουν στη Δυτική Αφρική και να συστρατευτούν με τα αδέρφια μας που πολεμάνε εκεί».
Στο ίδιο ηχητικό μήνυμα διάρκειας 28΄η πόλη του Παρισιού, ο Λευκός Οίκος και το Big Ben ανακοινώνεται ότι αποτελούν επίσης δυνητικούς στόχους της ISIS: «Ω, εβραίοι και χριστιανοί είστε δειλοί και αδύναμοι.Δεν μπορείτε να κερδίσετε τη νίκη.
Προσηλυτιστήτε ή υποταχτείτε στο νόμο του Ισλαμικού Κράτους όταν  οι στρατοί σας θα εκμηδενιστούν στην χερσόνησο του Μωάμεθ,την Ιερουσαλήμ και όλα τα μουσουλμανικά εδάφη. Εμείς θα εκστρατεύσουμε κατά του Παρισιού.Θα ανατινάξουμε τον Λευκό Οίκο,Big Ben και τον πύργο του Άιφελ» προειδοποίησε ο Abou Mohamed al-Adnani.(lesoir 13/3/15)
dimpenews.com