Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο αστάθμητος παράγων του χάους, οι εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες

Οι «λαθραίοι» στα... όπλα!
Η πολιτική τάξη της χώρας δεν διακρίνεται για την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων της χώρας ούτε για την ορθή ιεράρχηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το έθνος. [εικ.]Μουσουλμάνοι αυτό-μαστιγώνονται στον Πειραιά
 Αν είχε παρουσιάσει καλές επιδόσεις σ' αυτά, τότε η κατάσταση στην Ελλάδα δεν θα ήταν τόσο δυσάρεστη. Πέρα από τον εθισμό στη μικροπολιτική και την έλλειψη αγωνιστικού φρονήματος και διάθεσης αυτοθυσίας, οι διαχειριστές της εκτελεστικής εξουσίας σε πολλές περιπτώσεις αναδεικνύονται σε προχείρους και ολιγόνοες.
Ενώ στο πολύ πρόσφατο παρελθόν θεωρούσαν ότι μπορεί να «αποσταθεροποιήσει» την Ελλάδα ένας Κρητικός οξυγονοκολλητής που έκανε αναρτήσεις στο διαδίκτυο περί δραχμής, παραμέλησαν τη Θράκη. Ενώ τα υπουργικά και βουλευτικά γραφεία παίρνουν «φωτιά» με τις πρώτες φήμες περί ανασχηματισμού, άπαντες άφησαν ανεξέλεγκτο το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης. Ενα πρόβλημα που μπορεί κυριολεκτικά να τινάξει τη χώρα στον αέρα!
Η «δημοκρατία» είναι η μόνη εφημερίδα που έχει επισημάνει, αναλύσει και παρουσιάσει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας από την πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης. Σε άρθρο της η εφημερίδα μας αναφέρθηκε σ' ένα εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό:

«Σε καζάνι που βράζει έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες η Σκάλα Λακωνίας, με τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς εργάτες στα χωράφια της περιοχής να προχωρούν σε γενικό ξεσηκωμό. Οι μετανάστες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας τους και για τη βία που, όπως λένε, ασκούν οι αστυνομικές Αρχές. Οι εργάτες έχουν ιδρύσει την Ενωση Μεταναστών Εργατών Λακωνίας και στο πλαίσιο της απεργίας διαρκείας τους εκατοντάδες άτομα κατέλαβαν χθες το πρωί το δημαρχείο, πραγματοποιώντας συγκέντρωση έξω από το κτίριο και στη συνέχεια πορεία προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής».
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ό,τι έγινε στη Σκάλα Λακωνίας μπορεί να επαναληφθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Ο αστάθμητος παράγων του χάους δεν είναι οι ιδιώτες που αναρτούν ψεύτικες ή αληθείς ειδήσεις σε ιστοσελίδες, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα ενιαίο συντονιστικό κέντρο.
Εχουσιν γνώσιν οι φύλακες;