Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Αλβανός τζιχαντιστής που πολεμούσε στη Συρία και τραυματίστηκε νοσηλεύεται στη Λάρισα!

Αλβανός τζιχαντιστής που πολεμούσε στη Συρία και έχει τραυματιστεί νοσηλεύεται στη Λάρισα,- αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα.
 Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα αλβανικών μέσων, στη Συρία έχουν σκοτωθεί εννέα “Αλβανοί μουσουλμάνοι αντάρτες” και άλλοι έξι έχουν τραυματιστεί. 
 Κανένας από όσους έχουν σκοτωθεί στη Συρία δεν έχει μεταφερθεί στην Αλβανία, ενώ από τους τραυματίες, δύο νοσηλεύονται σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, στα Τίρανα, ενώ ένας άλλος Αλβανός μουσουλμάνος τραυματίας – όπως τους χαρακτηρίζουν – και πολεμούσε στη Συρία, νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη κλινική στη Λάρισα, στην Ελλάδα.
 Ο Αλβανός τραυματισμένος που νοσηλεύεται στη Λάρισα λέγεται, Ervin Duka, ο οποίος, με τη βοήθεια του αδελφού του μεταφέρθηκε στην Ελλάδα για καλύτερη ιατρική περίθαλψη, – αναφέρουν τα αλβανικά δημοσιεύματα.
 O Duka, απομακρύνθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 από την Αλβανία και κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στη Συρία χτύπησε με μια σφαίρα στο σαγόνι και το σώμα,- αναφέρει το δημοσίευμα. Επίσης, αναφέρονται όλα τα ονόματα των “Αλβανών τζιχαντιστών”.
 Για τη συλλογή των στοιχείων έχει δοθεί βοήθεια από την Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών, η οποία συνέλεξε στοιχεία από το πεδίο των πρακτόρων της. Εν τω μεταξύ, τρεις Αλβανοί τραυματίες μετά την νοσηλεία επέστρεψαν ξανά στη Συρία. 
 Απορίας άξιον είναι το πως νοσηλεύτηκαν και έπειτα ξαναγύρισαν στη Συρία οι Αλβανοί τραυματίες και πως έφτασε και κατάφερε να νοσηλευτεί στην χώρα μας ο Αλβανός τζιχαντιστής, καθώς σύμφωνα με μια λίστα που δημοσιεύθηκε το Μάιο του τρέχοντος έτους από τη Διεύθυνση για την Καταπολέμηση της τρομοκρατίας του Υπουργείο Εσωτερικών της Αλβανίας, τα ονόματα των Αλβανών που πολεμούν στη Συρία είναι γνωστά. 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr