Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Αίσχος! Οι σημερινοί Γερμανοί είναι ακόμα υπερήφανοι για τις ναζιστικές θηριωδίες!

Γερμανοί τουρίστες κυκλοφορούσαν με φλιτζάνια διακοσμημένα με σβάστικες και φωτογραφίες του Χίτλερ
Oι τελωνειακοί στα αεροδρόμια της Γερμανίας δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή εν μέσω μιας έξαρσης του φαινομένου τουρίστες που επιστρέφουν στη χώρα να φέρνουν μαζί τους. . . κούπες του καφέ που έχουν διακοσμηθεί με τις φωτογραφίες του δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ και με σβάστικες, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος των τελωνείων.

Πολλές κούπες εντοπίστηκαν σε αεροδρόμια στο κρατίδιο της δυτικής Γερμανίας Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία τις τελευταίες ημέρες, είπε ο εκπρόσωπος Μίχαελ Βαλκ στο Ντίσελντορφ.
Ο ίδιος εξήγησε ότι τα φλιτζάνια αγοράστηκαν σε παραλίες στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία, ενώ προσέθεσε ότι οι τουρίστες που έχουν στην κατοχή τους τέτοιου είδους κούπες οφείλουν να γνωρίζουν ότι παραβιάζουν το γερμανικό νόμο που απαγορεύει όλα τα σύμβολα των ναζί.
Νομικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εναντίον εκείνων που έχουν συλληφθεί να εισάγουν τις κούπες στη Γερμανία, είπε ο Βαλκ.


Πηγή: Γερμανοί τουρίστες κυκλοφορούσαν με φλιτζάνια διακοσμημένα με σβάστικες και φωτογραφίες του Χίτλερ | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/164490#ixzz38QW49hmI