Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Τραγικές πληροφορίες απο Η.Π.Α . Σταματήστε το πείραμα εδώ! Δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες για την 3η δόση


 Αμερικανοί υγειονομικοί: Μην εμβολιάσετε με τρίτη δόση τον γενικό πληθυσμό

Κορυφαίοι υγειονομικοί είπαν στον Λευκό Οίκο ότι δεν έχουν στη διάθεσή τους επαρκή δεδομένα ώστε να συστήσουν τη χορήγηση αναμνηστικών δόσεων του εμβολίου κατά της Covid-19 σε όλον τον πληθυσμό μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, όπως προσδοκούσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνέστησαν στον Λευκό Οίκο να αναβάλει το σχέδιό του για τη χορήγηση τρίτης δόσης σε όλον τον πληθυσμό, καθώς είπαν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να συλλέξουν και να μελετήσουν όλα τα αναγκαία δεδομένα, γράφει η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη πηγές που έχουν γνώση των συζητήσεων.

Η Δρ. Τζάνετ Γούντκοκ, που ασκεί χρέη Επιτρόπου στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) Δρ. Ροσέλ Ουαλένσκι είπαν στον συντονιστή του Λευκού Οίκου για την Covid-19, τον Τζέφρι Ζίεντς, ότι οι υπηρεσίες τους ίσως να είναι σε θέση να συστήσουν τη χορήγηση αναμνηστικών δόσεων μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, μόνο για ορισμένους απ’ όσους έχουν κάνει το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech, προστίθεται στο δημοσίευμα.

https://www.tribune.gr/world/news/article/768525/amerikanoi-ygeionomikoi-min-emvoliasete-me-triti-dosi-ton-geniko-plithysmo.html