Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Γέροντας Γεωκων: Σκύλιασαν που δεν εμβολιάστηκε ολος ο πληθυσμός..Φέρνουν Οικονομική Κατάρρευση!!!


 Στο νεο μήνυμα του Γέροντα ΓΕΩΚΩΝ περιγράφονται οι εξελίξεις…Η Οικονομική κατάρρευση γιατι δεν εμβολιάστηκαν ως θα ήθελαν οι Παρανοϊκοί της Νέας Τάξης .

Εχουν σκυλιάσει που δεν υπήρξε καθολικός εμβολιασμός με τα Δολοφονικά τους σκευάσματα και ετοιμάζουν την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ..

Το μήνυμα θα το δώσουμε σε συνέχειες γιατί είναι μεγάλο……………..Διαβάστε το Α ΜΕΡΟΣ.

 ΜΗΝΥΜΑ Αρ. 1

ΓΕΩΚΩΝ:Παιδιά μου σε λίγο τα εμβόλια τελειώνουν, έχουν λυσσάξει διότι δεν μπόρεσαν να επιτύχουν αυτό που ήθελαν με τα εμβόλια για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό γι’αυτό θα προχωρήσουν με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και θα ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, το Δολάριο θα γίνει άχρηστο, το δε ευρώ θα εξανεμιστεί, δεν θα υπάρχει το ευρώ. Το δολάριο θα καταστραφεί μέσα σε μια ώρα και αυτό θα γίνει Μεσάνυκτα, όταν ο κόσμος θα κοιμάται, δεν θα γνωρίζουν τίποτα, αυτό θα είναι με δικά σας λόγια, παιδιά μου, TO LOCKDOWN των τραπεζών.

Ο κόσμος τότε θα βρεθεί σε μεγάλη ανάγκη

Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες θα πέσουν τα κεφάλαια, από την Ελλάδα τα κεφάλαια θα φύγουν… θα γίνει ένα μπάχαλο ( όπως το λέτε εσείς) με τα κόκκινα δάνεια και όλα τα άλλα, θα γίνει πραγματικά ένας μεγάλος χαμός, θα τα ζήσετε όλα αυτά, ο κόσμος θα τρομάξει με αυτά όλα, όμως θα είναι και για καλό διότι οι άνθρωποι θα μάθουν επιτέλους την αλήθεια και θα αποκαλυφθούν αυτοί που τα έχουν δημιουργήσει.

Την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η κατάρρευση των τραπεζών θα ρίξουν το ‘’ηλεκτρονικό σύστημα’’ το internet και όλα τα άλλα δεν θα δουλεύουν για κάποιες ώρες, ίσως και περισσότερο, το ίδιο θα συμβεί και με τον ηλεκτρισμό.

Παιδιά μου να προετοιμαστείτε για το οικονομικό κραχ, θα προσπαθήσουν να κλείσουν όλες τις πηγές για να μην γίνονται συναλλαγές…. ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ…. Όλα αυτά θα έρθουν με μεγάλη σφοδρότητα….

Όλα αυτά θα τα ζήσετε, όταν δείτε το ‘’ ηλεκτρονικό σύστημα’’ να πέφτει, τότε θα καταλάβετε, θα αποσυρθούν τα χρήματα και θα προσπαθήσουν να φέρουν έναν νέο νόμισμα για να μαζέψουν και τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν οι άνθρωποι στα χέρια τους, το νέο νόμισμα δεν θα έχει αντίκρισμα αλλά θα είναι ο τρόπος να κάνουν τα χρήματα να μην αξίζουν.

Με όλα αυτά θα έχουμε αυτοκτονίες , εξεγέρσεις, εμφυλίους πολέμους, μέσα σε διάφορες χώρες, τα γειτονικά κράτη της Ελλάδας και της Κύπρου θα μπουν σε ένα κυκεώνα εμφυλίων πολέμων.

Όσες χώρες, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο, που δεν θα μπουν σε αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο που κάποιοι ετοιμάζουν, θα έχουν εμφυλίους μέσα στα εδάφη τους, και όλα αυτά μετά την κατάρρευση της οικονομίας ο κόσμος δεν θα γνωρίζει πως θα αντιδράσει, ένας κόσμος που έμαθε να ζει μέσα στην άνεση, που έμαθε ενώ περπατά να μπορεί να μιλά με όλο τον πλανήτη.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, αυτό θα είναι καταστροφή για τα ‘’μικρά συμφέροντα’’ της ανθρωπότητας, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι για το δικό τους καλό, διότι για την ανθρωπότητα θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ( όχι νέα τάξη, όχι η εποχή του αντίχριστου )

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ στην πράξη σήμερα, θα έχετε όμως τώρα αυτήν την καταστροφή, και αυτή θα αλλάξει σε μια Νέα Εποχή για την ανθρωπότητα, με αγιοσύνη, με αγάπη, με συμπόνια, διότι θα τα περάσουν όλα αυτά, θα υποφέρουν σώμα και ψυχή, και όποιος είναι σήμερα με τον Θεό, και θα μπορεί να προσεύχεται και θα μπορέσει να κρατήσει την ηρεμία, και την αγάπη, τότε θα δει και θα δείτε ότι ο κόσμος θα αλλάξει.

Σας είπα παλαιοτέρα ότι μετά τις 29 Αυγούστου με το παλαιό ημερολόγιο, που είναι 15 Αύγουστου , της Παναγίας μας, της Μητέρας μας, θα αλλάξουν τα πράγματα σιγά, σιγά

Θα δείτε ανθρώπινες μορφές που θα αλλάζει η μορφή τους και θα γίνονται όπως τον διάβολο, στα μάτια η στο πρόσωπο η στις λέξεις που θα λένε όταν θα εκφράζονται με εκφράσεις διαβολικές, για καταστροφή για υποταγή και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Παιδιά μου, έρχονται όλα με σφοδρότητα, σας ενημερώνω για να μην φοβηθείτε, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι δίπλα μας, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, μαζί σας είναι η ΠΑΝΑΓΙΑ σας, η Μητέρα σας, είναι οι Άγιοι, οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι.

Μην ανησυχείτε, να είστε έτοιμοι ΓΙΑ ΟΛΑ, θα σας καλύψει, θα τελειώσουν τα εμβόλια, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

Θα μαζέψουν το χρήμα για να προκαλέσουν δυστυχία, ΟΜΩΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ……

Θα ακολουθήσει προσεχώς  το Β ΜΕΡΟΣ

https://amazonios.net/gerontas-geokon-skyliasan-poy-den-emvoliastike-olos-o-plithysmos-fernoyn-oikonomiki-katarreysis/