Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Eίναι γιατρός και δημοσιογράφος υγείας στην τηλεόραση, με σπουδές στην Γενική Ιατρική. Βρίσκεται ακόμη σε πειραματική φάση!!!!!!ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ! Γιατρός για το εμβόλιο: «ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ»
Η Dr Brigitte Milhau είναι γιατρός και δημοσιογράφος υγείας στην τηλεόραση, με σπουδές στην Γενική Ιατρική!

Μιλώντας σε εκπομπή, ανέφερε πως τα εμβόλια είναι σε φάση πειραματισμού, ωστόσο δεν έχουν τονιστεί αρκετά οι καλοί λόγοι αυτού του πειράματος!

Όλα αυτά θα έπρεπε να προβάλλονται νυχθημερόν από τα κανάλια! Εντούτοις, στην στην Ελλάδα, η προπαγάνδα έχει κυριαρχήσει τόσο πολύ που κάθε αντίθετη άποψη γελοιοποιείται και σε ορισμένες περιπτώσεις ποινικοποιείται!

Ανέφερε μεταξύ άλλων η Milhau:

«Προς αυτούς που λένε ουσιαστικά ότι το εμβόλιο βρίσκεται ακόμη σε πειραματική φάση. Ναι. Έχετε δίκιο!!!!! Βρίσκεται ακόμη σε πειραματική φάση!!!!!!

Σας υπενθυμίζω ωστόσο ότι το εμβόλιο mRNA της Moderna θα βρίσκεται σε πειραματική φάση μέχρι τον Οκτώβριο του 2022 και της Pfizer θα βρίσκεται ακόμη σε πειραματική φάση μέχρι τις 2 Μαΐου του 2023. Επομένως, ναι θα βρίσκονται για κάποιο διάστημα κι αυτό είναι σοβαρό και είναι για την ασφάλειά σας που βρίσκονται σε πειραματική φάση».
Δείτε το βίντεο: